Астрологични консултации


Астрологичното консултиране е работа която протича на енергийно ниво, затова подходът ми към всеки човек е индивидуален. Придържам се към конкретиката и практическата полза за клиента.

Изготвям лични и партньорски хороскопи свързани с конкретно зададени въпроси, ситуации и теми които са актуални за вас в момента.

Консултациите могат да бъдат проведени чрез лична среща и разговор по телефон. В писмен вид извършвам единствено конкретни и кратки анализи със съдържание 1 – 2 страници.

Цената за дадена консултация се уточнява в предварителния разговор преди да приема да извърша услугата и е свързана с естеството на анализа, начин на провеждане, времетраене.

Заплащането на консултациите се извършва при тяхното заявяване.

Работя само с предварително записване.

Предлагам и индивидуални практически занятия по астрология, подходящи за хората с добра основа, които биха искали да надградят и усвоят допълнителни знания и техники. Тези занятия включват теми изцяло по ваш избор и са изключително с пратктическа насоченост! Например: правилно интерпретиране на рождени карти, партньорски хороскопи, техники за ректификация на рождена карта, работа с вторични прогресии, работа с куспиди, точки, неподвижни звезди, Лилит, Хирон и др. Цена за учебен час /астрономически/ – 15лв

За контакт: 0878197380

Нели Станева – Плерома

дипломиран, практикуващ астролог


 

Формата за контакт: