Защо астро-алхимия? Защото в края на всеки раздел който включва разглеждането на дадена планета, нейните транзити и аспектите които сключва, авторката предлага и съвети с които да използваме по най-добрият начин това време. Да се докоснем до вибрацията и енергията на планетата, да усетим нейните качества и да ги приложим в живота си от положителната им страна. В книгата са разгледани подробно аспектите и транзитите на Слънце и Луна , планетите от Меркурий до Плутон, Лунации и затъмнения, кармични възлии. Това прави книгата подходяща за начинаещи и самообучаващи се.

Книгата е на руски език и е ценно и рядко издание.

Авторката Джоан Негус е професионален астролог, известен преподавател, учител и консултант, автор на няколко книги: „Основи на астрологията. Ръководство за учители и ученици „(1978),“ Космически комбинации. Книга с астрологични упражнения (1982) и Астро-алхимия: Как да използваме транзитите по най-добрия начин (1987). Написала е и текстове за компютърните програми „Контакт с Astro Report“.

През август 1979 г. тя участва активно в разработването на 4-годишна програма за обучение по астрология на Националния съвет за геопространствени изследвания. Последните години от живота си Негас живее в Принстън, Ню Джърси, където оглавява Астрологическото дружество в Принстън, основано от нея и съпруга й през 1972 г. От 1983 г. до смъртта си тя е национален директор на отдела за образование на NCGR. През 1995 г. на Обединения астрологичен конгрес тя получава наградата „Регулус“ за големия си принос в обучението на студенти.

Страници: 192

Издадена 1994

Език: Руски

Издателство: Центр астрологических исследований, Москва

Цена: 12.00лв. 

Изчерпана

Състояние: Употребявана

Забележка към книгата: Захабена корица, запазено книжно тяло. На места, подчертавания с химикал.

Актуален вид на книгата. За по добра визуализация кликнете върху изображението:

Ако желаете да купите тази книга или се нуждаете от повече информация за нея, пишете ми чрез тази форма:

Доставката за цялата страна се извършва с куриерска фирма „Еконт“, с наложен платеж за сметка на получателя.

Срок на доставка до 3 работни дни.

Ако имате друго предпочитание за начина на доставка – упоменете го.