Книгата е своеобразен атлас по медицинска астрология. Тъй като, Луната е много важен индикатор свързан със здравето, който дава ценни указания за възникването и протичането на дадено заболяване, неразположение, специално внимание е отделено на нейното движение и разположение в знаците.

Разгледани са древни астрологични принципи свързани с общото здраве и продължителност на живота на родения, критични, пасивни и активни градуси, планетна симптоматика.

Едно от най ценните неща е приложеният атлас в края на книгата, чрез който са унагледени състава на човешкото тяло, различните органи и свързаните с тях планети.

Книгата е безценен наръчник за тези които са решили да се занимават сериозно с този раздел от астрологията.

Страници: 128

Издадена: Талиман -М, 2001г

Цена:00.00лв. НЯМА НАЛИЧНОСТ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Състояние на книгата: Книгата не е  четена. Има леко захабени ръбчета, които се дължат на разглеждане и премествания.

Актуален вид на книгата. За повече яснота съм снимала съдържанието и няколко страници от медицинският атлас. За по добра визуализация кликнете върху изображенията

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ако желаете да купите тази книга или се нуждаете от повече информация за нея, обадете ми се на телефон 0878197380 или ми пишете ми чрез тази форма:

Доставката за цялата страна се извършва с куриерска фирма „Еконт“, с наложен платеж, за сметка на получателя. За гр. София, заповядайте в моята книжарница „Плерома“, жк. Света Троица, бул. Сливница 65, Търговски център „Глобус“