Книгата е практическо пособие по Нумеро­логия, предназначено за най-широк кръг от читатели. В него в достъпен вид са представени основните методи и принципи на науката за числата, предназначени за опознаване на себе си, на заобикалящата среда и реалност. Мъдростта на Карма, Кабала, Гематрия, Таро, Астрология, Медицина и Психология са преработени и интерпретирани по начин, целящ най-лесното им при­ложение.

Предложените методи и ключови тълкувания ще ви помогнат:

  • Да усвоите начините за съставяне и интерпретация на личен нумерологичен хороскоп и Нумероскоп на фирма или тьрговски продукт.
  • Да откриете значението на вашата Карма, Сьдба, Съвместимост на партньорите в брака или съдружието, Възможности за реализация и други средства за себепознание.
  • Да осъзнаете характера на своите слабости и предимства.
  • Да получите представа за вашето бъдеще.
  • Да навлезете в скрития свят на съотношенията между числата и техния събитиен смисъл.
  • Да разберете какво свързва Кабала и Таро с Нумерологията.
  • Да се убедите, че науката за числата предлага ново виждане за хората и света.

Страници: 240

Издадена 2000г.

Университетско издателство В. Априлов – Габрово

Цена: 20.00лв.

Състояние: Употребявана

Забележка към книгата: Леко захабена корица. Цялостно състояние – добро

За по-добра визуализация, кликнете върху картинката.

Цена на книгата: 60лв

Ако желаете да я поръчате мога да ви я изпратя чрез куриерска фирма Еконт или да си я купите на място в моята Книжарница Плерома в гр. София. За бърза поръчка  и повече информация ми се обадете на телефон 0878197380. Доставката на книги е за сметка на получателя.

За контакт:

0878197380

Адрес на книжарница Плерома: гр. София, ж.к. Света Троица, бул. Сливница 65, Търговски център Глобус, магазин 12 – партер.

Нели – Плерома