„Нашата цел е не да предвиждаме събитията, а да дадем познания, които заедно с правото на избор, човек да използва за развиване на своите потенциални възможности и успешната си реализация. „

Алегзандър Ръпърти

Книга, която по достъпен начин въвежда в тайните на окултното познание и науката за числата. Създадена въз основа на най-съвременните заключения в областта на нумерологията, астрологията, характерологията, психологията и медицината.

Чрез прости аритметични действия и подходяща интерпретация, с помощта на книгата ще можете да направите пълен нумерологичен анализ и да намерите отговор на своите съмнения и въпроси. В книгата е използван съвременният опит на френската и американската нумерологична и астрологична школа. Самата наука за числата предизвиква голям интерес днес, поради практичността и качеството на своите резултати. В индивидуален план, тя дава възможност да възстановите равновесието между себе си и природата и следване на нейния естествен ритъм.

В книгата накратко са разгледани дванадесетте астрологични знака, числата на кармата, личната година, житейският път, както и свързаните с тях важни цикли и периоди. Или с две думи, основните показатели и техните значения необходими за изготвянето на Нумерологичен хороскоп.

Авторът, Христо Енев е роден през 1961 г. в Габрово. По образование е филолог, работил в обществената сфера и медиите. От дълги години се занимава с творчески тьрсения в областта на Езотериката и Нумерологията.

Състояние на книгата: Употребявана

Забележка: Леко захабена корица. Цялостно състояние – много добро

За по-добра визуализация, кликнете върху изображението.

Страници: 238

Издадена 1999г.

Университетско издателство В. Априлов – Габрово

Цена: 20.00лв.

Ако желаете да я поръчате мога да ви я изпратя чрез куриерска фирма Еконт или да си я купите на място в моята Книжарница Плерома в гр. София. За бърза поръчка  и повече информация ми се обадете на телефон 0878197380. Доставката на книги е за сметка на получателя.

За контакт:

0878197380

Адрес на книжарница Плерома: гр. София, ж.к. Света Троица, бул. Сливница 65, Търговски център Глобус, магазин 12 – партер.

Нели – Плерома