„Нашата цел е не да предвиждаме събитията, а да дадем познания, които заедно с правото на избор, човек да използва за развиване на своите потенциални възможности и успешната си реализация. „

Алегзандър Ръпърти

Книга, която по достъпен начин въвежда в тайните на окултното познание и науката за числата. Създадена въз основа на най-съвременните заключения в областта на нумерологията, астрологията, характерологията, психологията и медицината.

Чрез прости аритметични действия и подходяща интерпретация, с помощта на книгата ще можете да направите пълен нумерологичен анализ и да намерите отговор на своите съмнения и въпроси. В книгата е използван съвременният опит на френската и американската нумерологична и астрологична школа. Самата наука за числата предизвиква голям интерес днес, поради практичността и качеството на своите резултати. В индивидуален план, тя дава възможност да възстановите равновесието между себе си и природата и следване на нейния естествен ритъм.

В книгата накратко са разгледани дванадесетте астрологични знака, числата на кармата, личната година, житейският път, както и свързаните с тях важни цикли и периоди. Или с две думи, основните показатели и техните значения необходими за изготвянето на Нумерологичен хороскоп.

Авторът, Христо Енев е роден през 1961 г. в Габрово. По образование е филолог, работил в обществената сфера и медиите. От дълги години се занимава с творчески тьрсения в областта на Езотериката и Нумерологията.

Състояние на книгата: Употребявана

Забележка: Леко захабена корица. Цялостно състояние – много добро

За по-добра визуализация, кликнете върху изображението.

Страници: 238

Издадена 1999г.

Университетско издателство В. Априлов – Габрово

Цена: 15.00лв.

Изчерпана

Ако желаете да купите тази книга или се нуждаете от повече информация за нея, пишете ми чрез тази форма:

Доставката за цялата страна се извършва с куриерска фирма „Спиди“, с наложен платеж.

Срок на доставка до 3 работни дни.

Ако имате друго предпочитание за начина на доставка – упоменете го.