Едгар Кейси е най-големият медиум, пророк и лечител на XX век. Малцина обаче знаят колко трудно е извоювал това признание, колко суров и изпълнен с изпитания е бил животът му.

„Едгар Кейси практикува медицинско диагностициране в продължение на 43 години. Стенографираната информация за 9000 от тези диагнози той остави на основаната от него Асоциация за проучвания и просвещение, както и стотици обстойно документирани случаи, съдържащи писмени показания на пациенти и отзиви на лекари. Хиляди хора в Съединените щати могат по всяко време да свидетелстват за точността на диагнозите и ефикасността на предложените лечения.

Кейси използваше способностите си единствено за да помага на болните и да предлага духовни и професионални напътствия на онези, които изрично искаха това. Той никога не е демонстрирал публично уменията си; никога не е правил демонстрации и не е търсел популярност; не е пророкувал и не е търсел печалба. Често финансовото му състояние беше доста несигурно и в най-добрите времена не надвишаваше умерената стабилност. Например — когато болница „Кейси“ действаше, той получаваше едва 75 долара седмично.

Неоспоримата почтеност на характера му в съчетание с отличното, щателно документиране на работата му и дългият период, през който тя продължи, го правеха идеален за научно изследване. Учените обаче го отбягваха — за което той и приятелите му изразяваха съжаление. Може би тази книга щеше да звучи по-убедително, ако те, а не аз, я бяха написали. От автора Томас Съгрю

Страници: 400

Издадена 2010г., Издателство Хермес

Цена 10.00лв. 

Състояние: Употребявана

Забележки: Много добро, без забележки

 

 

Ако желаете да купите книгата или се нуждаете от повече информация за нея, попълнете формата по-долу:

Доставката за цялата страна се извършва с куриерска фирма „Спиди“, Еконт, с наложен платеж, за сметка на получателя.

Срок на доставка до 3 работни дни.

Тази книга се предлага от Екатерина Ортодоксиева. Може да я поръчате и на телефон: 0878246120

Форма за поръчка: