Плерома Астростудио

Нели Станева

За блога и мен


Здравейте и добре дошли на моите звездни страници 💫

Още от малка обичах да гледам нагоре към небето и звездите. Детството и ваканциите ми преминаваха безгрижно при баба и дядо сред красива природа, в китното малко селце Посабина. То беше като „кацнало“ на едно възвишение и започваше с нашата къща, а наоколо се ширеха поля и слънчогледови ниви. Точно пред нас имаше голяма поляна с мека, зелена трева, чиито аромат помня и до днес. Когато навън се мръкнеше обичах да си полягам там и да съзерцавам необятното звездно небе, да гледам падащи звезди, да си мечтая за други светове. Можех да стоя така с часове…

Вече, когато съм била може би 13-14 годишна ми попаднаха напечатани на пишеща машина пожълтели листи с датата, месеца и характеристиката на всяка зодия. Беше ми безкрайно любопитно и интересно. Веднага си направих специална тетрадка в която записвах рождените дати на моите роднини, приятели, изобщо, на хората с които се запознавах. После сядах, прочитах зодията и правех съпоставка дали характеристиката на съответния знак има нещо общо с тях, с начинът по който изглеждат, по който се държат. Истински се забавлявах! Тогава и през ум не ми е минавало, че астрологията е много повече и ще стане част от живота ми.

По – късно, когато започнаха да излизат книги, интернет навлезе в ежедневието и имаше откъде да се прочете повече, започнах да се интересувам по-задълбочено от астрология и някъде през 2007г започнаха първите ми опити да съставям и тълкувам звездни карти с идеята да се самообучавам. Това се оказа доста трудно, беше голямо лутане и затова реших да си потърся учител, за да може всичко прочетено и научено да се подреди в главата ми, да придобия практически умения, както и квалификация за да мога в бъдеще да практикувам професионално като астролог. През есента на 2014г, избрах и се записах в школата към БАА където преминах през тригодишно обучение по натална и прогностична астрология и свързаните с нея раздели – астропсихология, синастрия, хорарна, елективна, медицинска, бизнес астрология. Мои преподаватели бяха Кирил Стойчев и Румяна Тончева, хора които ми дадоха добра основа и от които научих много. Изучавала съм астрология на древните и класическа западна астрология. С времето не спирам да се уча и усъвършенствам, търся нови методи и подходи, създавам свой собствен стил на работа. Това на което се научих чрез астрологията е да бъда по – толерантна към хората и да ги приемам такива каквито са, защото всеки е различен и се ражда с уникална съдба! 

Създадох този блог преди доста години, с идеята да пиша за собствено удоволствие. Обикновено творя когато съм провокирана от събитие, интересна книга, житейска ситуация, случаи от моята практика и т.н…. Откакто се помня, имам специално отношение към книгите. То е като магия, любов, от която се породи и идеята за рубриката „Ревю на книги“  В нея публикувам лични впечатления от заглавия предимно на астрологична тематика. Впоследствие създадох и полезна Фейсбук група – „Книги по Астрология“ в която участниците могат да споделят информация, да дискутират, да обменят книги помежду си.

В блога пиша предимно на астрологична тематика, като се старая написаното да е разбираемо за по-широк кръг читатели и да бъде в кратък, стегнат вид. Като цяло не съм по „разтягането на локуми“, обичам конкретиката и практичната страна на нещата – и в писането и в живота.

Относно астрологичното консултиране

Астрологичната консултация не е универсална дейност и потребностите на всеки един човек са много индивидуални, затова и тук не ви предлагам готов ценоразпис. Ако решите, че имате нужда от консултация, пишете ми. Споделете за това което ви вълнува, какви са очакванията ви, какво искате да постигнете? Така ще мога да преценя дали мога да ви помогна и какъв астрологичен анализ да ви предложа, който да е съобразен с нуждите ви.

Тук може да прочетете повече за астрологичното консултиране:

Нели Станева

💫

Моля, пишете ми на email: astropleroma@gmail.com или чрез формата за контакт.

Кореспонденцията чрез тази форма е лична и няма да бъде видима за другите в блога, освен за мен. Моля, проверете дали правилно сте изписали вашият имейл адрес

Внимание: Запазени авторски права. Статиите които публикувам в блога могат да бъдат разпространявани единствено с посочване на автора и активен линк към тях! 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: