За мен


С раждането ти се дава роля.

Дава ти се и характер. 

И играта започва…

~~~~

Добре дошли на моите страници!

Още от малка обичах да гледам нагоре към небето и звездите. Детството и ваканциите ми преминаваха безгрижно при баба и дядо в едно китно малко селце сред красива природа. То бе кацнало на едно възвишение и започваше с нашата къща, а наоколо се ширеха поля и слънчогледови ниви. Точно пред нас имаше голяма поляна с мека, зелена трева, чиито аромат помня и до днес. Когато навън се мръкнеше обичах да си полягам там и да съзерцавам необятното звездно небе, да гледам падащи звезди, да си мечтая за други светове. Можех да стоя така с часове… Вече, когато съм била може би 13-14 годишна ми попаднаха напечатани на пишеща машина пожълтели листи с датата, месеца и характеристиката на всяка зодия. Беше ми безкрайно любопитно и интересно. Веднага си направих специална тетрадка в която записвах рождените дати на моите роднини, приятели, изобщо, на хората с които се запознавах. После сядах, прочитах зодията и правех съпоставка дали характеристиката на съответния знак има нещо общо с тях, с начинът по който изглеждат, по който се държат. Истински се забавлявах! Тогава и през ум не ми е минавало, че астрологията е много повече и ще стане част от живота ми.

По – късно, когато започнаха да излизат книги и имаше откъде да се прочете повече се заех сериозно да уча. Преминала съм и през тригодишно професионално обучение по астрология. С времето обаче разбирам, че истинските познания идват чрез практическа работа с хората и този процес ще трае през целият ми живот.

Аз съм свободолюбив и прям човек. Обичам книгите, предизвикателствата, да пътувам, да откривам и общувам с интересни хора! Астрологията ме научи да говоря по-малко, да слушам повече. Да бъда по-толерантна, да не съдя никого, защото всеки е различен и има своята уникална съдба! Не съм многословна, в работата си обичам конкретиката и практичната страна на астрологията. Основно правило за мен е да не правя „непоискани“ хороскопи, т.е. ако човек не ме е потърсил лично за съвет. 

Създадох този блог преди години с единствената цел да пиша за собствено удоволствие. Това е мястото където споделям своето лично отношение и поглед към астрологията и изобщо към живота! 

Всички статии в блога са авторски. Моля, ако решите да споделите някои от тях, направете го коректно!

Ако желаете да се свържете с мен може да го направите на посочения email.

Нели Станева /НСт./
астролог

astropleroma@gmail.com

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.