За мен


С раждането ти се дава роля. Дава ти се и характер.

И играта започва…

Добре дошли на моите страници!

Още от малка обичах да гледам нагоре към небето и звездите. Детството и ваканциите ми преминаваха безгрижно при баба и дядо в едно китно малко селце сред красива природа. То бе кацнало на едно възвишение и започваше с нашата къща, а наоколо се ширеха поля и слънчогледови ниви. Точно пред нас имаше голяма поляна с мека, зелена трева, чиито аромат помня и до днес. Когато навън се мръкнеше обичах да си полягам там и да съзерцавам необятното звездно небе, да гледам падащи звезди, да си мечтая за други светове. Можех да стоя така с часове… Вече, когато съм била може би 13-14 годишна ми попаднаха напечатани на пишеща машина пожълтели листи с датата, месеца и характеристиката на всяка зодия. Беше ми безкрайно любопитно и интересно. Веднага си направих специална тетрадка в която записвах рождените дати на моите роднини, приятели, изобщо, на хората с които се запознавах. После сядах, прочитах зодията и правех съпоставка дали характеристиката на съответния знак има нещо общо с тях, с начинът по който изглеждат, по който се държат… Истински се забавлявах! Тогава и през ум не ми е минавало, че астрологията е много повече и ще стане част от живота ми… 

По – късно, когато започнаха да излизат книги и имаше откъде да се прочете повече се заех сериозно да уча. Преминала съм и през тригодишно професионално обучение по астрология. С времето обаче разбирам, че истинските познания идват чрез практическа работа с хората и този процес ще трае през целият ми живот..

Новатор и творец, свободолюбива и пряма доставя ми удоволствие да изразявам това което мисля чрез писане. Обичам книгите, предизвикателствата, да откривам и общувам с интересни хора! Не съм многословна и обичам конкретиката, ценя това качество и у другите. Основно правило за мен е да не правя „непоискани“ хороскопи, т.е. ако човек не ме е потърсил лично за съвет. 

Създадох този блог преди години с единствената цел да пиша за собствено удоволствие. Това е мястото където споделям своето лично отношение и поглед към астрологията и изобщо към живота! 

Ако желаете да се свържете с мен може да го направите чрез посочения email.

Нели Станева
 дипломиран астролог

еmail: astropleroma@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s