За мен


Добре дошли на моите страници!

Още от малка обичах да гледам нагоре към небето и звездите. Детството и ваканциите ми преминаваха безгрижно при баба и дядо в едно китно малко селце сред красива природа. То бе кацнало на едно възвишение и започваше с нашата къща, а наоколо се ширеха поля и слънчогледови ниви. Точно пред нас имаше голяма поляна с мека, зелена трева, чиито аромат помня и до днес. Когато навън се мръкнеше обичах да си полягам там и да съзерцавам необятното звездно небе, да гледам падащи звезди, да си мечтая за други светове. Можех да стоя така с часове… Вече, когато съм била може би 13-14 годишна ми попаднаха напечатани на пишеща машина пожълтели листи с датата, месеца и характеристиката на всяка зодия. Беше ми безкрайно любопитно и интересно. Веднага си направих специална тетрадка в която записвах рождените дати на моите роднини, приятели, изобщо, на хората с които се запознавах. После сядах, прочитах зодията и правех съпоставка дали характеристиката на съответния знак има нещо общо с тях, с начинът по който изглеждат, по който се държат. Истински се забавлявах! Тогава и през ум не ми е минавало, че астрологията е много повече и ще стане част от живота ми.

По – късно, когато започнаха да излизат книги и имаше откъде да се прочете повече се заех сериозно да уча. Преминала съм и през тригодишно професионално обучение по астрология. С времето обаче разбирам, че истинските познания идват чрез практическа работа с хората и този процес ще трае през целият ми живот.

Аз съм свободолюбив и прям човек. Обичам книгите. Интересувам се от мода, козметика, изкуство, изобщо красиви и изящни неща. Харесва ми да общувам с интересни хора, да търся нови предизвикателства. Създадох този блог преди години с цел да пиша за собствено удоволствие. Това е мястото където споделям своето лично отношение и поглед към астрологията и изобщо към живота! Впоследствие се породи и идеята за рубриката „Ревю на книги“, където публикувам впечатления от книги на астрологична тематика. Статиите които пиша тук са кратки, по-скоро с образователен и общ характер. Желанието ми е да събудя желание, интерес към астрологията.

Това на което се научих чрез астрологията е да бъда по – толерантна, да приемам хората такива каквито са, защото всеки е различен и се ражда с уникална съдба! Не съм многословна, обичам конкретиката и практичната страна на нещата. Псевдонима Плерома си избрах спонтанно, просто ме завладя звученето на самата дума. Тълковният речник казваше, че значението й е “Отвъдният /истинският/ свят” и това ми хареса. 

Ако желаете лична консултация с мен може да ми пишете на посочения по-долу email или чрез формата за контакт. 

  Нели Станева /Плерома/ – астролог
astropleroma@gmail.com

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.