Тази книга излезе за първи път през 2002 и въпреки, че я преиздадоха през 2004г, тиражът й бързо се изчерпа.

Книгата е за тези които използват комуникацията си с другите като основен инструмент в своята работа. Тук ще откриете техники, стратегии, и психологически нагласи, упражнения и ролеви игри, които ще ви помогнат да развиете лидерските си умения.

Ако изпадате в сценична треска пред аудитория или по време на значимо публично събитие, ако желаете да мотивирате екипа който ръководите, ако искате да увеличите продажбите и удовлетвореността на вашите клиенти, ако искрено се стремите като политик или публична личност да бъдете пример за етика и професионализъм, тази книга е за вас!

Книгата е написана разбираемо и подредено, съдържа редица практически примери. Нейният автор Дезмънд Гилфойл е специалист в областта на социалната психология, електронната журналистика и невролингвистиката. Работил над 30 години като политически коментатор, ръководител и водещ на Ей Би Си, Би,Би, Си и др.

Това, как ще използвате властта и личната си визия, как ще общувате, какви ще са целите ви и вашата етика, предопределя вашия триумф или провал.
Изборът е във ваши ръце!

Състояние: Употребявана

Забележка към книгата: Отлично състояние. Съдържа печат от лична библиотека.

Това е актуалното състояние на книгата. За по добра визуализация, кликнете върху изображението:

Страници: 454

Издадена: 2002г

Издателство: Кръгозор

Цена: 40.00лв.

Ако желаете да купите тази книга или се нуждаете от повече информация за нея, пишете ми чрез тази форма:

Доставката се извършва с куриерска фирма „Спиди“. Заплащане с наложен платеж. Ако имате друго предпочитание за доставка – упоменете го.

/Моля, проверете дали сте изписали правилно имейл адреса си/