Функциониращото семейство може да се сравни с гнездо или замък, даряващ със сигур­ност всеки свой член. Да си част от семейството означава да бъдеш приеман, поддържан и уважаван.

В настоящата книга авторът прави връзка между астрологията и систематичната семейна психотерапия. С помощта на посланието което носят небесните тела може да бъде обяснена личната съдба: „Благодарение на семейството и рода астрологията получава живи и реално действащи връзки между планетите и хората на земята, и обратно, астрологията дава на семейната псхотерапия по висша перспектива и я издига над случайността на чистата психология. От обвързването на двете дисциплини произлиза астрологичната семейна психотерапия или систематичната астрология. Семейството е отразено в хороскопа на всеки човек и в него се открива наследствеността от предците“

В книгата са разгледани фундаментални въпроси свързани със семейството и корените. Каква е твоята роля, твоята мисия в живота която вибрира със зодиакалният знак под който си роден? Каква енергия носиш и как да я насочваш в правилната посока? Как да се свържеш със своето неизбежно минало и какъв е твоят житейски път? Това са основните теми на това заглавие разгледани от автора по интересен и методичен начин подплатен с редица примери. Книгата се чете леко и приятно, като няма претенции да бъде учебник или задълбочен труд който изследва всички взаимовръзки /ако изобщо това е възможно да се постигне/. Мисля, че би било полезно четиво за всеки един който си задава въпроси свързани с произход и род, търси по-дълбока връзка със самия себе си и със своите корени, своето семейство. Книгата е подходяща и за хора които нямат много добри познания по астрология, но са привлечени от безспорното й присъствие в живота. Авторът е направил  кратко разяснение за всеки зодиакален знак, както и на някои основни астрологични принципи.

За автора

Ерих Бауер е роден през 1942 година. Следва и специализира клинична психология в Мюнхен. Четири години работи в клиника като дипломиран психолог и терапевт. От 1980 интензивно се занимава с астрология, учи в Индия и САЩ и след този период за­почва да я практикува съвместно с методите на психологията. Той е главен астролог в световно известното спи­сание за астрология „Астровохе“. Известен е с многобройни публикации, изяви в телевизията и радиото и поредица книги на тема астрология. Вече десет години той води самостоя­телна астротерапевтична практика В Мюнхен, изнася семи­нари и дава консултации по астрологична семейна терапия.

 

 

 

 

 

 

Страници: 218

Година 2017

Издателство Лира принт

Цена: 12.00лв.

Отстъпка – 10%

Нова цена: 10.80лв

Ако желаете да купите тази книга или се нуждаете от повече информация за нея, пишете ми чрез тази форма:

Доставката се извършва с куриерска фирма „Спиди“. Заплащане с наложен платеж. Ако имате друго предпочитание за доставка – упоменете го.

/Моля, проверете дали сте изписали правилно имейл адреса си/