Кармична астрология, том 3, Мартин Шулман


…На тези, конто очакват възможността да споделят своя житейски път с някой друг.

…На тези, чиято безгранична любов е увлякла други.

Какво представлява една връзка? Какво преживяват индивидите в процеса на взаимоотношенията? Какво кара една връзка да започне или да приключи? Това са въпросите, конто хората си задават в търсенето на по-добри пътища за интегриране с другите. Някои взаимоотношения са кармични, докато други не са. Понякога наблюдаваме партньорства, при които тежестта на отговорността като че ли се понася от единия партньор. В някои случаи забелязваме полъх на загадъчност в начина, по който хората реагират един на друг в рамките на връзката – загадъчност, която е трудно да се проумее.

Характерът на връзката може да обхване много нива – съзнателно, подсъзнателно. Скрити подбуди и кармични уроци често се спотайват точно под Прага на съзнанието. В резултат партньорите пропиляват много време и усилия, опитвайки се да изгладят тези неравности, които не винаги са видими. Всеки индивид притежава много аспекта на своята личност, които се смесват с качествата на другия и накрая се обособява цялата „връзка“.

Хората се разбират добре едни с други в някои области, докато в други изпитват трудности. Понякога затруднени- ята могат да бъдат преодолени или дори пренебрегнати, ако същността на връзката е удовлетворяваща.

Можем да се справим с това, което познаваме, но няма начин да разберем това, което не познаваме. Дали връзката е гладка, или не, не е толкова важно, колкото осъзнаването на конструктивните и не толкова конструктивни енергии, които съществуват в момента. Астрологичните аспекти символизират прилива и отлива на потопите, конто протичат между индивидите. Можем да видим как реката на разбирането криволичи по пътя си към просветлението и да огледаме всички кътчета и тъмни ъгли, да ги проучим, за да получим колкото се може повече от нашата връзка.

Важно е да приемем факта, че не всички връзки действат. Все пак, те съществуват по някаква причина и когато разберем повече за причината на съществуването им, мо­жем по-добре да разберем самите себе си. Някои връзки като че ли са кармични по природа, други като че ли са по-физически или емоционални. Изучавайки различните аспекти между картите на двама души, приливите и отливите на любовта разкриват как нашите емоционални връзки са наистина огледала на нашето оформящо се съзнание.

В том трети са включени два раздела:

В първият раздел, „Кармични връзки“ Мартин Шулман ни дава ценни насоки как да достигнем до по-дълбоко и по-конструктивно разбиране на нашите взаимоотношения, ако разкрием кармичните пластове в нашите връзки – онези нагласи, модели на поведение и убеждения, които са остатък от минали животи и които застават на пътя ни при постигането на хармония и равновесие, необходимо условие за една трайна връзка. Шулман разглежда планетите като тълкува тяхното кармично значение. Той сравнява всяка възможна комбинация на главните аспекти и по този начин показва как един аспект на личността (представен чрез планета) е сравним с планетите в картата на неговия партньор.

В „Асцендентът: вашата кармична врата“, авторът ни повежда на едно пътешествие през знаците на зодиака, за да ни покаже как асцендентът наистина е точка на фокуса, който канализира вътрешната енергия на света. Асцендентът е „вратата“, която използваме, за да изразим това, което е в нашите карти.Той символизира личността на индивида, защото личността е просто начинът, по който вътрешната същност прави връзка с външната среда. Когато влиянието на асцендента се използва правилно, вътрешната същност и външната среда се вливат в личността, създавайки прогрес.

Страници: 295

Издадена: 2001г, Аратрон

Цена: 25.00 лв.

Състояние: Употребявана

Забележка към книгата: Книгата е в отлично състояние. Без следа от четене, единствена забележка, леко захабени ръбчета (в резултат на разгръщане и преместване), на първа страница съдържа личен подпис.

Актуален вид на книгата. За по добра визуализация кликнете върху изображението:

Снимала съм и самото съдържание.

Ако желаете да купите тази книга или се нуждаете от повече информация за нея, пишете ми чрез тази форма:

Доставката за цялата страна се извършва с куриерска фирма „Спиди“, с наложен платеж.

За територията на гр. София, се предлага доставка до адрес на цена 4.00лв.

Срок на доставка до 3 работни дни.

Ако имате друго предпочитание за начина на доставка – упоменете го.