Книгата е подходяща и за начинаещи и за напреднали любители на астрологията, както и за практикуващи астролози: „На тези страници няма да намерите сглобени, готови интерпретации отнасящи се до планетите в дом, знак, или аспект. По-скоро читателите са инструктирани как да разбират присъщия на астрологията синтаксис, така, че да могат уверено да конструират сами верни, точни и полезни тълкувания. Книгата не само определя с ясно очертани, психологически приложими термини основните значения на знаците, планетите, домовете, аспектите и диспозиторствата, но и предоставя недвусмислени правила за комбиниране на тези фактори по постъпателно все по-сложни начини“.

Хубавото в случая е, че авторът е направил много хубаво въведение в книгата, като е разказал в кратко резюме съдържанието на всяко отделна глава, а те са общо десет и всяка една от тях последователно въвежда стъпка по-стъпка в материята.

Пълно ревю на тази книга ⇒

Състояние: Употребявана

Забележка към книгата: без забележки, отлично състояние

Страници: 415

Издадена: 2020г

Издателство: Лира принт

Цена: 15.00лв.

Ако желаете да купите тази книга или се нуждаете от повече информация за нея, пишете ми чрез тази форма:

Доставката се извършва с куриерска фирма „Спиди“. Заплащане с наложен платеж. Ако имате друго предпочитание за доставка – упоменете го.

/Моля, проверете дали сте изписали правилно имейл адреса си/