Тази книга е плод на дългогодишни изследвания и проучвания. За първи път е публикувана през 1928 год. от Елсбет Ебертин. Заглавието й е „Sternenwandel and Weltgeschehen“. В нея влизат случаи от записките на авторката с бележки от нейните дългогодишни изследвания. В последствие книгата е допълнена и дообработена от нейният син Рейнолд Ебертин и друг нейн сътрудник – Георг Хофман.

Книгата е написана в стил практическо помагало. Накратко запознава читателя с историята на интерпретирането на неподвижните звезди. Следва раздел, в който те са изброени в хронологичен ред, започващи с тези от знака Овен, като е акцентирано първо на тяхната природа и влияние. При някои е дадено и какво носи звездата в съвпад с дадена планета. В края на всяка звезда има дадени примери за събитие или влияние случило се в реална натална карта. Принципно при тълкуване на хороскопа неподвижните звезди се вземат под внимание само, ако са в много точен съвпад /не повече от градус /

Книгата завършва с приложение с няколко таблици включващи позициите на звездите по дължина от 1920 до 2010г, таблица на прецесията, таблица на ширина, деклинация на неподвижните звезди. Книгата може да бъде използвана чудесно като настолно помагало.

Страници: 117

Издадена: 2017

Издателство: Лира принт

Цена: 11.00лв.

Сега: 7.00лв

Състояние: Преоценена

Забележка към книгата: Отлично състояние, като нова

Актуален вид на книгата. За по добра визуализация кликнете върху изображението:

 

Ако желаете да купите тази книга или се нуждаете от повече информация за нея, пишете ми чрез тази форма:

Доставката за цялата страна се извършва с куриерска фирма „Спиди“, с наложен платеж.

Срок на доставка до 3 работни дни.

Ако имате друго предпочитание за начина на доставка – упоменете го.