Астрологичното консултиране е специфична работа която протича на енергийно ниво, затова подходът ми към всеки човек е индивидуален и предварителният разговор е от съществено значение. Чрез него уточняваме естеството на анализа и начинът на провеждане на консултацията, която може да се осъществи чрез лична среща, разговор по телефон, както и анализ в писмен вид.

В своята консултантска работа се придържам към конкретиката, яснотата, на човека който ме е потърсил за помощ да му е полезно и най-вече да му служи практически. Както казваше моят уважаван учител по астрология Кирил Стойчев, към които думи се придържам: „Отговорът на един конкретно зададен въпрос може да бъде сведен до няколко изречения, понякога в не повече от половин страница – всичко друго е разтягане на локуми”.

УСЛУГИ

Тематичен хороскоп. Включва анализ на важна и актуална за вас тема и се отнася за конкретен период от време. Това може да бъде въпрос свързан с работа, финансово състояние, пътуване, преместване, покупка на жилище, стартиране на собствен бизнес и др..

◊◊◊

Партньорски хороскопи /синастрия/. Много хора се чувстват несигурни във своите връзки и взаимоотношения. Те от своя страна са най-разнообразни – между приятели, любовници, съпрузи, деца – родители, шеф – подчинен, бизнес съдружници и др.. За този анализ също са необходими максимално точни рождени данни. Всяка една карта анализирам поотделно, след което разглеждам какъв е потенциала на връзката, как си взаимодействате с партньора, къде са „пробойните“, силни и слаби страни, зависимости, карма. Как би се развила връзката ви във времето, има ли бъдеще, съвети и препоръки според заложеното по рождение.

◊◊◊

Анализ на рожден хороскоп. Цялостен анализ който обхваща всички житейски области. Потенциал, съдба, качествата които трябва да развивате за да бъде животът ви по-балансиран, изпълнен със смисъл. Как си взаимодействате с вашите партньори, родители, братя, сестри, деца. Емоционален и любовен живот, дом и семейство, творчески потенциал, работа и кариера, финансово състояние и др. Този хороскоп изготвям изцяло в писмен вид /7-8 страници/ 

◊◊◊

Ректификация. За да бъде изготвен прецизно един хороскоп е необходимо човек да знае точният си час на раждане. Често той е неизвестен /особено за по-старото поколение/, затова се налага да бъде открит чрез специален астрологичен метод. 

◊◊◊

ЦЕНИ:

Консултациите извършвам чрез лична среща, чрез разговор по телефон, вайбър и др, както и в писмен вид. Цените са в диапазона 50-150 лв и се определят от естеството на анализа, срок, начин на провеждане, брой на разглежданите карти.

Времетраене на консултациите – един астрономически час.

За изготвянето на всички анализи е необходимо да знаете точните си рождени данни.

Заплащането на услугите се извършва при тяхното заявяване.

За своите редовни клиенти прилагам допълнителни отстъпки.

Банка: ЦКБ

Сметка: BG73CECB979010I8502200

Плерома Студио ЕООД

Банка: ЦКБ

Сметка: BG73CECB979010I8502200

Плерома Студио ЕООД

◊◊◊

Нели Станева

дипломиран, практикуващ астролог

за контакт: 0878197380

адрес: гр. София, жк.“Захарна ф-ка“, бл.61 /само с предварително записване/

За  да заявите консултация ми пишете на имейл: astropleroma@gmail.com

или чрез формата за контакт:

Форма за контакт: