Астрологични консултации


Астрологичното консултиране е специфична работа която протича на енергийно ниво, затова подходът ми към всеки човек е индивидуален. В своята работа се придържам към конкретиката и практическата полза за клиента потърсил ме за астрологичен съвет. Хороскопи изготвям по зададен въпрос /и/ , тема или ситуация която е актуална в живота ви в момента. За да бъде прецизен анализа е необходимо часът ви на раждане да е точен. Ако има колебание или той ви е неизвестен, към анализа прилагам допълнителен метод /нарича се ректификация/, чрез който часът се уточнява. Предпочитам да извършвам консултациите чрез лична среща, но би могло и чрез месинджър, телефон, в писмен вид.

Това са основните видове хороскопи които изготвям:

Тематични хороскопи. Анализ на  важна и актуална тема която в момента ви вълнува или ситуация пред която сте изправени, колебаете се при вземането на решение, търсите изход. Такъв вид консултация може да ви помогне да затвърдите вашите убеждения, да предположи възможното развитие. Това могат да бъдат теми и въпроси свързани с вашата работа, финансово състояние, деца, здраве, пътуване, преместване, любовни и семейни отношения, избор на подходящо време за започване на дадено начинание, отговор на хорарен въпрос и др.

Цени:

Консултация чрез лична среща, телефонен разговор, месинджър  –    100лв 

Изготвяне на анализа в писмен вид –  120лв

За постоянни клиенти и такива, на които хороскопите вече съм разглеждала – 50лв

◊◊◊

Партньорски хороскопи /синастрия/. Много хора се чувстват несигурни във своите връзки и взаимоотношения /за съжаление все още никой не ме е потърсил за да ми разкаже или да иска потвърждение за своята щастлива и безпроблемна връзка/. Това могат да бъдат различни отношения – между приятели, любовници, съпрузи, деца – родители, шеф – подчинен, бизнес съдружници и др.. За този анализ също са необходими максимално точни рождени данни. Всяка една карта анализирам поотделно, след което разглеждам какъв е потенциала на връзката, как си взаимодействате с партньора, къде са „пробойните“, силни и слаби страни, зависимости, карма. Как би се развила връзката ви във времето, има ли бъдеще, съвети и препоръки според заложеното по рождение.

Цени:

Цената включва разглеждането на два хороскопа и анализ на тяхната съвместимост, прогноза за развитие в отношенията.

Консултация чрез лична среща, телефонен разговор, месинджър  –    150лв

Изготвяне на анализ в писмен вид   – 170лв

◊◊◊

Детски хороскопи. До определена възраст, детето е пряко зависимо от своите родители и това се отнася както до неговото физическо, така и психическо израстване. Този вид хороскоп ще ви даде основна информация относно заложбите и талантите на вашето дете. Ще ви помогне да разберете защо в ежедневието то се държи по един или друг начин, спокойно и организирано или палаво, проблемно, хиперактивно. Какви подходи, съобразени с личните му нужди ще са най-удачни от ваша страна за да подпомогнете неговото израстване, да стимулирате неговите заложби, да му помогнете да развива своите таланти и др. Хороскопът ще ви даде насока относно начинът по който учи и най-добре усвоява информация вашето дете, в кои професии или области би могло да се развива и да постигне успехи в бъдеще. Хороскопът включва и информация за предразположеност на организма към някои заболявания и зависимости, профилактика и хигиена в ежедневието.

Цени:

Консултация чрез лична среща, телефонен разговор, месинджър  –    80лв 

Изготвяне на анализ в писмен вид –  100лв

◊◊◊

Анализ на рожден хороскоп. Цялостен анализ в който разглеждам подробно всички житейски области. Потенциал, съдба, качествата които трябва да развивате за да бъде животът ви по-балансиран, изпълнен със смисъл. Как си взаимодействате с вашите партньори, родители, братя, сестри, деца. Емоционален и любовен живот, дом и семейство, творчески потенциал, работа и кариера, финансово състояние, здраве и др. Този хороскоп изготвям изцяло в писмен вид.

Цена: 150лв

◊◊◊

Годишен хороскоп. Включва обобщен анализ за предстоящата Слънчева година на родения /от рожден-до рожден ден/.  Основни акценти по месеци. Важни периоди през които може да се очаква събитийност. Най-добре е да бъде поръчан месец, два преди рождения ден. Изготвям изцяло в писмен вид.

Цена: 150лв

◊◊◊

Ректификация. За да бъде изготвен прецизно един хороскоп е необходимо човек да знае точният си час на раждане. Често той е неизвестен /особено за по-старото поколение/, затова се налага да бъде открит чрез специален астрологичен метод. 

Цена 50лв

◊◊◊

Времетраене на консултациите – един астрономически час.

Предварителният разговор е от съществено значение, чрез него уточняваме естеството на анализа, нагласи и очаквания, начин на провеждане на консултацията.

Заплащането на услугите се извършва при тяхното заявяване.

Адрес: гр. София, жк.“Света Троица“, бул. Сливница 65, Търговски център „Глобус“ /само с предварително записване/

 

Фирмена сметка:

Банка: ЦКБ

Сметка: BG73CECB979010I8502200

Плерома Студио ЕООД

◊◊◊

Нели Станева

дипломиран, практикуващ астролог

за контакт: 0878197380

 

Формата за контакт:

%d блогъра харесват това: