Ценна книга, която включва най-често използваните методи в прогнозирането на събития.

Разгледани са домовете, тяхното разположение по знак, значение и събитията които ги следват. Освен подробното обяснение за разположението на планетите в съответния дом, авторката е включила Прозерпина, кармичните възли, арабски точки. Следва разглеждане на прогностичните методи:

  • Соларен хороскоп ( в случая е ценно, че авторката разглежда поотделно значението на всички домове в соларния хороскоп, планетите които се намират в него, връзката им с това в кои домове от радикса попадат).
  • Лунно възвръщане (Лунар). Лунни дни и значение  – тибетска и авестийска система. Транзити на прогресивната Луна.
  • Дирекции, прогресии, профекции – добре обяснено изчисляването и значението на тези методи. Ингресиите и „обръщането“ на планетите Меркурий, Венера и Марс в прогресивната карта – какви събития съответстват на тези важни периоди.

Книгата е по-скоро учебник и е с практическа насоченост. Авторката се придържа към древните астрологични принципи.

Страници: 337

Издадена: 2000

Издателство: Талиман – М

25.00лв 

Ако желаете да купите тази книга или се нуждаете от повече информация за нея, обадете ми се на телефон 0878197380 или ми пишете ми чрез тази форма:

Доставката за цялата страна се извършва с куриерска фирма „Еконт“, с наложен платеж, за сметка на получателя. За гр. София, заповядайте в моята книжарница „Плерома“, жк. Света Троица, бул. Сливница 65, Търговски център „Глобус“

Форма за поръчка: