Ценна книга, която включва най-често използваните методи в прогнозирането на събития.

Разгледани са домовете, тяхното разположение по знак, значение и събитията които ги следват. Освен подробното обяснение за разположението на планетите в съответния дом, авторката е включила Прозерпина, кармичните възли, арабски точки. Следва разглеждане на прогностичните методи:

  • Соларен хороскоп ( в случая е ценно, че авторката разглежда поотделно значението на всички домове в соларния хороскоп, планетите които се намират в него, връзката им с това в кои домове от радикса попадат).
  • Лунно възвръщане (Лунар). Лунни дни и значение  – тибетска и авестийска система. Транзити на прогресивната Луна.
  • Дирекции, прогресии, профекции – добре обяснено изчисляването и значението на тези методи. Ингресиите и „обръщането“ на планетите Меркурий, Венера и Марс в прогресивната карта – какви събития съответстват на тези важни периоди.

Книгата е по-скоро учебник и е с практическа насоченост. Авторката се придържа към древните астрологични принципи.

Страници: 337

Издадена: 2000

Издателство: Талиман – М

Цена:00.00лв. НЯМА НАЛИЧНОСТ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Ако желаете да купите тази книга или се нуждаете от повече информация за нея, обадете ми се на телефон 0878197380 или ми пишете ми чрез тази форма:

Доставката за цялата страна се извършва с куриерска фирма „Еконт“, с наложен платеж, за сметка на получателя. За гр. София, заповядайте в моята книжарница „Плерома“, жк. Света Троица, бул. Сливница 65, Търговски център „Глобус“

Форма за поръчка: