Ръководство по Ведическа астрология

„Предсказателна астрология” е съвременно класическо произведение по ведическа астрология, съдържащо всички основни аспекти на нейната философия, произход и практика, включително примери за тълкуване на карти и методи за балансиране на планетните влияния – например мантри и терапия с полускъпоценни камъни. Ведическата астрология се нарича още Джьотиш и е традиционната астрология на Индия. Тя притежава изключително точна предсказателна стойност и задълбочено тълкувание на житейските промени, разкривайки тайните на кармата и съдбата. Книгата по достъпен начин въвежда в индийската астрология, в края й е поместен речник на термините за бързо ориентиране в материята.

Това издание е второ – преработено и допълнено.

Дейвид Фроли е автор на повече от двадесет книги за духовната мъдрост на Индия, където той е признат за пандит и ведически учител. Под покровителството на Доктор Раман той е награден със званията Индийски Ковид и Вашаспати от Индийския Съвет по астрологични науки. Той е президент на Американския съвет по индийска астрология и директор на Американския институт за ведически изследвания. На българския читател е известен с книгите „Тантра Йога и богините на мъдростта” и „Йога и Аюрведа. Самоизцеление и самореализация”.

Страници: 381

Издателство: Лира принт

Цена: 6.00лв.

Състояние: Употребявана

Забележка към книгата: Добро състояние. Запазено книжно тяло. На няколко места има подчертано с молив. Леко захабена корица.

Актуален вид на книгата. За по добра визуализация кликнете върху изображението:

Ако желаете да купите тази книга или се нуждаете от повече информация за нея, пишете ми чрез тази форма:

Доставката за цялата страна се извършва с куриерска фирма „Спиди“, с наложен платеж.

Срок на доставка до 3 работни дни.

Ако имате друго предпочитание за начина на доставка – упоменете го.