„Най-напред може би ще е добре да дефинираме какво обозначаваме с термина плутонианци. Ако разгледате хороскопите им – т. е., ако ви позволят да ги погледнете, каквито са си потайни, – ще намерите Плутон в аспекти със Слънцето, Луната, асцендента или медиум цели. Обикновено има няколко подобни конфигурации и повечето са трудни – например съвпад, полуквадрат, квадратура, квадрат и половина, куинконкс или опозиция. Понякога Плутон аспектира няколко други планети и човекът има ключови разположения в Скорпион – подвластният знак на Плутон. Няколко планети в осми дом също могат да произвеждат подобни ефекти.“

Дона Кънингам разглежда в дълбочина влиянието на тази дълбоко трансформираща планета. Чувства като гняв, вина, страх, нуждата от контрол и власт. Последствията от потискането и неизживяната скръб, теми свързани с кръвосмешение, домашно насилие, емоционални тайни, смърт, трансформация.

Освен диагностицирането на Плутоновите кризи, авторката предлага и начини за холистично лечение на тези проблеми и дава насоки как да бъдат използвани Плутоновите транзити за израстване на личността.

Цена: 13лв. Изчерпана

Ако желаете да купите тази книга или се нуждаете от повече информация за нея, пишете ми или ми се обадете на посоченият по-долу телефон.

Начин на доставка: Основно чрез „Спиди“, „Еконт“, „Български пощи“. За гр. София в някои случаи е удобна и доставка чрез лична среща след предварителна уговорка. Ако имате друго предпочитание за доставка – упоменете го.

Срок на доставка: До 3 работни дни.

Може да поръчате бързо и удобно като ми се обадите лично на телефон: 0878197380

Внимание! Ако поръчвате продукти чрез моята платформа за първи път, имайте предвид, че ще се свържа с вас за лично потвърждение на телефона който сте посочили във формата. Това се налага, поради зачестилите в последно време случаи на некоректност.

Форма за поръчка:

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.