Ето Жозефин дьо Боарне – сочен плод, преливащ от чувственост. Ето Мария Валевска – изгарящ пламък на никога негаснещата страст. Ето Мария – Луиза Австрийска – нежно цвете на зараждащата се любов. И най-сетне – ето един мъж – завоевател, обичан от трите: Наполеон, този император, чийто поглед е обърнат неизменно към съвсем друга любовница – ИСТОРИЯТА.
Фреска, създадена на основата на автентични портрети, този исторически разказ е също и любовен роман, на страниците на който се разбиват сърцата в сблъсъка с безмилостния свят на голямата политика.
Книгата на Жанин Боасар не се задоволява само да съживи трагичния блясък на Наполеоновата сага, тя й придава неочаквани и незабравими отблясъци през погледа на трите изключителни жени. В това се състои и големият й успех.

Книгата Трите любови на Наполеон – от Жанин Боасар се състои от 3 малки книжки, които представят на читателите трите жени, които имат допир и влияние в живота на една от запомнящите се исторически личности.

Книга 1: Жозефин
Книга 2: Мария Валевска
Книга 3: Мария-Луиза

Книгата е с меки корици и с нормални следи от употреба.

Състояние: Употребявани

Цена: 5.00 лв. за трите книжки общо

Актуален вид на книгата. За по добра визуализация кликнете върху изображението:

 

Тази книга се предлага от Екатерина Ортодоксиева. Може да я поръчате на телефон: 0878246120 или като попълните формата по-долу:

Доставката за цялата страна се извършва с куриерска фирма „Спиди“, Еконт, с наложен платеж, за сметка на получателя.

Срок на доставка до 3 работни дни.

Форма за поръчка: