Тази книга излезе за първи път през 2002 и въпреки, че я преиздадоха през 2004г, тиражът й бързо се изчерпа.

Книгата е за тези които използват комуникацията си с другите като основен инструмент в своята работа. Тук ще откриете техники, стратегии, и психологически нагласи, упражнения и ролеви игри, които ще ви помогнат да развиете лидерските си умения.

Ако изпадате в сценична треска пред аудитория или по време на значимо публично събитие, ако желаете да мотивирате екипа който ръководите, ако искате да увеличите продажбите и удовлетвореността на вашите клиенти, ако искрено се стремите като политик или публична личност да бъдете пример за етика и професионализъм, тази книга е за вас!

Книгата е написана разбираемо и подредено, съдържа редица практически примери. Нейният автор Дезмънд Гилфойл е специалист в областта на социалната психология, електронната журналистика и невролингвистиката. Работил над 30 години като политически коментатор, ръководител и водещ на Ей Би Си, Би,Би, Си и др.

Това, как ще използвате властта и личната си визия, как ще общувате, какви ще са целите ви и вашата етика, предопределя вашия триумф или провал.
Изборът е във ваши ръце!

Страници: 454

Издадена: 2002г

Издателство: Кръгозор

Цена: 50.00лв. – Изчерпана

Състояние: Употребявана

Забележка към книгата: Отлично състояние. Съдържа печат от лична библиотека.

Това е актуалното състояние на книгата. За по добра визуализация, кликнете върху изображението:

Ако желаете да купите тази книга или се нуждаете от повече информация за нея, пишете ми или ми се обадете на посоченият по-долу телефон.

Начин на доставка:

Срок на доставка: До 3 работни дни.

Доставките за цялата страна се извършват с куриерски фирма „Спиди“, „Еконт“, „Български пощи“, с наложен платеж, за сметка на получателя. За град София, в някои случаи е възможна доставка чрез лична среща, след предварителна уговорка. При желание за друг начин на доставка, упоменете го в свободен текст.

Може да поръчате бързо и удобно като ми се обадите лично на телефон: 0878197380

Форма за поръчка: