Числата – космически цикли и вибрации – Христо Енев


„Нашата цел е не да предвиждаме събитията, а да дадем познания, които заедно с правото на избор, човек да използва за развиване на своите потенциални възможности и успешната си реализация. „

Алегзандър Ръпърти

Книга, която по достъпен начин въвежда в тайните на окултното познание и науката за числата. Създадена въз основа на най-съвременните заключения в областта на нумерологията, астрологията, характерологията, психологията и медицината.

Чрез прости аритметични действия и подходяща интерпретация, с помощта на книгата ще можете да направите пълен нумерологичен анализ и да намерите отговор на своите съмнения и въпроси. В книгата е използван съвременният опит на френската и американската нумерологична и астрологична школа. Самата наука за числата предизвиква голям интерес днес, поради практичността и качеството на своите резултати. В индивидуален план, тя дава възможност да възстановите равновесието между себе си и природата и следване на нейния естествен ритъм.

В книгата накратко са разгледани дванадесетте астрологични знака, числата на кармата, личната година, житейският път, както и свързаните с тях важни цикли и периоди. Или с две думи, основните показатели и техните значения необходими за изготвянето на Нумерологичен хороскоп.

Авторът, Христо Енев е роден през 1961 г. в Габрово. По образование е филолог, работил в обществената сфера и медиите. От дълги години се занимава с творчески тьрсения в областта на Езотериката и Нумерологията.

За по-добра визуализация, кликнете върху изображението.

Единствена бройка

Цена на книгата: 25.00лв

За поръчка: 0878197380

Нели-Плерома