Уран – директен. Забравете за контрола!


Като Уранова шега, тъкмо привършвах тази статия и стана някаква авария с електрозахранването. И понеже в момента пиша от настолен компютър и директно в тези страници – изгубих част от написаното.. налага се да започна отначало, но може пък да се получи по-добре  🙂

И тази ретроградна фаза отминава. От 17.12, Уран се завръща отново на сцената и тръгва напред. След петмесечно оттегляне, мисля, че сега всеки ще го усети по някакъв начин и това неминуемо ще донесе нов тласък в позастинали проекти, отношения, различни житейски ситуации. Всяка ретроградна фаза изисква от нас, да погледнем навътре, да преосмислим, да се изправим за пореден път пред ситуация, проблем, който чака своето разрешение. Ние наистина го разрешаваме, но много често се връщаме поне по-два пъти назад. Едно от най-хубавите неща би било, ако напълно осъзнаваме тези фази и умеем да ги използваме по-най добрия начин, приемайки спокойно и мъдро това което ни се случва /друг е въпросът, колко е приложимо това за Уран/. Иначе, добре си танцуват планетите, правят си взаимни реверанси, едната се оттегля, дава път да поработи другата и така във взаимна свързаност… част от един голям план, от един живот, от една съдба.

Уран не признава граници и норми, не можеш да контролираш, да си правиш планове и да очакваш, че нещата ще се случат както си ги подредил. „Очаквай – неочакваното“ – това със сигурност е едно мото което не трябва да забравяте, особено когато Уран прави аспекти и транзитира важни места в рождената ви карта. Опитайте се да усетите какво изисква Уран от вас, в  коя област от живота ви има нужда от промяна. Ако сте готови за това и осъзнато го допуснете, Уран може да бъде много щедър, да ви даде повече отколкото сте очаквали, повече отколкото сте си представяли и в най-смелите си мечти, но ако се съпротивлявате на промените – периодът може да бъде безумно тежък и върху главата ви да се изсипят случки и събития, неочаквани, и най-малкото, такива за които сте готови.

Уран сега транзитира през огнения Овен и ще остане в този знак до 16 май 2018г. Бъдете индивидуалисти! Поставяйте си високи цели, разчупете мисленето, допуснете новото, прогресивното, да влезе в живота ви. Следвайте интуицията си, защото Уран е и Божествената мисъл!

И в тоя дух, една любима моя фраза и състояние до което съм се докосвала не веднъж – Когато знаеш отговора, без да знаеш пътя, по който си стигнал до този отговор, ето  това е Уран!

Автор: Нели Станева – Плерома

Авторска статия. Може да я споделяте единствено чрез бутончетата по-долу или активен линк.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.