Погледни Луната!


„Тази нощ изобщо не можах да спя. Въртял съм се цяла нощ в леглото. И Луната една такава, голяма…“. Не веднъж съм чувала това „оплакване“ от приятели и познати. Ами щом не можеш да спиш просто стани, излез и просто погледни Луната! 

Тази вечер Луната ще бъде особено привлекателна и бляскава! Пълнолунието ще е в знака Водолей и ще бъде второто от цикъла „перигейна“ или още Супер Луна и най-яркото за годината. Луната ще бъде на 356 577 километра от Земята, което се счита за максимална близост. По предвиждания на астрономите, такова точно съвпадение на перигея с фазата на пълнолунието ще се случи отново едва през 2034 г., а следващата Супер Луна за тази година ще бъде на 9 септември.

Така, че не пропускайте да се насладите на явлението. Луната управлява нашите чувства, емоции. Поглеждайте по-често към нея. Наблюдавайте я, наблюдавайте и какво се случва с вас. Преминавайки през различните зодиакални знаци и гостувайки им за по 2-3 дни, тя активира и темите на съответните астрологични домове. Познавайки и усещайки цикличността на Луната, може да постигнете душевно равновесие, да познаете себе си по-добре! А не е лошо, дори е задължително да помечтаете 🙂

НелиСт

10.08.2014г

Заглавно изображение: „В гнездото“, фотография на Илияна Тенева


Внимание: Запазени авторски права върху всички статии публикувани на сайта. Може да споделите чрез активен линк или връзките по-долу.