Марс в Стрелец


На 14 сМарс в Стрелецептември, Марс напуска водната стихия на Скорпион и навлиза в огнения Стрелец, където всъщност ще се чувства перфектно. Там той ще остане до 26 октомври и ще премине на сравнително бързи обороти през знака, но всъщност така му и приляга.

Когато дадена планета сменя своя знак това неминуемо се усеща. В случая от неподвижните скорпионови води, Марс се потапя в море от огън и ще се чувства чудесно. Няма начин да не го усетите още в късните часове на съботната вечер. Сега ключовата дума е действие! Ако е имало неща които все сте отлагали да свършите с мотива –  ами хайде утре, или в други ден.., сега със сигурност ще ги направите. Говоря така, защото и аз съм сред „потърпевшите“. 🙂

За добро или зло, стратегиите не са приоритет на огнените знаци, но пък те притежават много енергия, целеустременост, импулс за действие и много често нещата просто им се случват. В последните дни на септември и началото на октомври Марс ще оформи заедно с Юпитер в Лъв и Уран в Овен, хубав огнен тригон. Това неминуемо ще внесе в живота на Овните, Лъвовете и Стрелците много динамика и емоции. Не пропускайте това време, помислете как най-правилно да вложите енергията си за да се възползвате максимално от нея и то за позитивни неща, за дела които  са чакали своето решение. Може да се окаже, че това е правилното, точното време. Това разбира се е една благоприятна звездна конфигурация и рождената карта трябва да се погледне индивидуално за да се види къде е акцента, какво може да се очаква и направи. Повече напрегнати моменти може да има при хората с лични планети в земните Козирог, Дева и Телец, но това са и периоди на предизвикателства, които затваряйки една врата, винаги отварят друга. Не съм привърженик на общите хороскопи и никога не правя такива и подчертавам, че всичко е много индивидуално и това са тенденции!

Пожелавам ви хубави есенни дни и използвайте Марсовата енергия по най-рационален начин! 🙂

Нели Станева – Плерома

Авторска статия. Може да я споделяте единствено чрез бутончетата по-долу или активен линк.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.