Ретроградна Венера в Лъв – от днес


Венера навлезе в своята ретроградна фаза /25.07.2015/. Това се случва при изключително напрегнати аспекти най – вече квадратурата между Марс и Уран – съвсем точна към момента в който пиша тази публикация! Като прибавим и Луната, която днес и утре преминава през Скорпион – на много хора просто ще им е трудно да останат спокойни и адекватни! Сдържайте гнева си и преди всичко бъдете разумни. Самото ретроградие започва от нулевия градус на земният знак Дева, но интензивната ретроградна фаза ще бъде в Лъв и най-силно ще го усетят хора, които имат планети след петнадесетия градус на знака, както и Скорпиони, Водолеи, Телци, Овни, Стрелци. Особено наситени на събитийност ще бъдат идните дни за Лъвовете, по-напрегнати ситуации за Водолеите, Телците и Скорпионите. Тази динамика ще бъде особено интензивна и заради присъствието на Юпитер и Меркурий в знака/последният ще бъде до 7.08/, а на 8.08 ще се присъедини и Марс. Имайки предвид транзита на Юпитер през Лъв който долу – горе по същото време /3.08/ ще направи точен предизвикателен аспект със Сатурн и с вече ретроградната Венера – напрежението ще е огромно. Силно недоволство, не е изключено да се вихрят по-ниски и пагубни страсти, Сатурн тогава ще бъде вече директен, може и да опита да наложи контрол, но трудно ще му се получи заради стационарното положение в което ще е /т.е. малко с „вързани ръце“/, и по – скоро ще наблюдава отстрани, енергията ще е доста наситена! Много скоро след това обаче, ще започне да раздава и правосъдие…
Невъзможно е да бъде обобщено и всеки от вас ще изпита транзитите по индивидуален начин, ще му се активират събития, ще попада в ситуации имащи отношение най-вече към домът в който се случва всичко това, но все пак бъдете внимателни за следното:
– В никакъв случай не правете важни вложения и инвестиции – финанси, бизнес начинания, закупуване на имоти.
– Не влагайте пари в ценности – накити, произведения на изкуството, скъпи хобита.
– Нови любовни връзки, предложения за брак, годеж – забравете за тях!
– Не се подлагайте на драстични козметични процедури, не си правете експерименти в тази област!
– В здравословно отношение, ако не е наложително не оперирайте органи на половата система, бъбреци, щитовидна жлеза, черен дроб и стомах, пазете се и от травми.
С една дума не планирайте нищо важно – отдайте се доколкото е възможно на по-приятни занимания. Срещайте се с приятели, посещавайте любими места, открийте нови! Отидете на кино, концерт, театър. Опитайте да „изгладите“, да изясните отношения. Възможно е да възобновите стара любовна връзка. Каквото и да правите обаче, вложете ясно съзнание!

Нели Станева – Плерома

Авторска статия. Може да я споделяте единствено чрез бутончетата по-долу или активен линк.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.