Юпитер ретрограден в Дева – до 10.05.2016


ПлеромаДнес Юпитер тръгва ретрограден от 23-я градус на Дева. Едни от най-изявените му аспекти движейки се в този знак ще бъдат квадратурите му със Сатурн, който в момента се движи директен в Стрелец. Първата такава ще е на 23 март в 16-я градус, когато Сатурн ще е стационарен преди да обърне своето движение на 25 март. На 10 май, Юпитер отново става директен, а на 25 май е поредната квадратура между двете планети, при която Сатурн е в ретроградна фаза. След този период Юпитер тръгва смело напред и на 10 септември вече ще е влязъл в зодиакалния знак Везни.

Като се добавят и някои други фактори /например Марс, също ретрограден от 18.04/, казано накратко, до края на месец май, че и юни няма да е благоприятно време за бизнеса като цяло.  Не са желателни по-мащабни инвестиции и вложения в проекти, в покупки и продажби на недвижимости, сключване на крупни сделки, сключване на бракове и споразумения имащи правен и дългосрочен характер. Просто не насилвайте нещата  – преценките в такива периоди не са особено обективни.

Една от най-хубавите книги които съм чела, посветена на Юпитер е на Стивън Аройо. Предлагам ви няколко вълнуващи цитата от нея и горещо я препоръчвам.

Може да ги прочетете чрез тази връзка

 Нели Станева – Плерома

Авторска статия. Може да я споделяте единствено чрез бутончетата по-долу или активен линк.

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.