Богините във всяка жена


Идеята да направя ревю на тази книга се роди след като една от участничките в групата ми /Книги по астрология/, помоли за помощ в избора на книга за своя приятелка, завършила и практикуваща психология.

И така, не разбрах, дали тази приятелка проявява интерес към Астрологията, но много често, особено в днешни времена, двете дисциплини вървят ръка за ръка.

Книгата „Богините във всяка жена“ е написана от практикуващ психолог. В нея има много психология и митология. Тя би могла да бъде полезна за онези които са се заели да изследват по-дълбоките кътчета на женската душа, да разберат по-добре и самите себе си. В астрологията, тези богини, всъщност са добре познатите астероиди, които функционират като връзка между личното и колективното съзнание и безспорно имат своето приложение в изследването на рождената карта на едно по-задълбочено ниво. Издателство Лира принт, преди години пусна на пазара чудесна книга по темата – „Астероидите богини“ на Деметра Джордж. На този който иска да обогати знанията си по темата, препоръчвам и тази /стига разбира се да разбира и да му се чете психология/. В книгата са разгледани една по една архетипите на богините, като се започва от митологията и се премине през всички етапи на израстването и реализацията – детство, родители, партньорски отношения, майчинство, житейска реализация

По долу съм сканирала обобщена таблица от книгата, която може да ви даде известна представа за това което се разглежда в нея.

Изчерпана

Ако се интересувате от тази книга изпратете запитване

Нели Плерома

за контакт: 0878197380

 

Астробиблиотека

Плерома хороскопиНели Плерома 

03.02.2017

Форма за контакт:

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.