Венера, ретроградна в Овен – 4.03.2017


ПлеромаАко през последните два месеца ви се е случвало да гледате към звездното небе, то на югозападния хоризонт, не може да не сте забелязали една звезда, открояваща се и светеща с ярка, бяла светлина. Това е планетата Венера, в момента изгряваща като Вечерница в знака Овен. 

Хармония, взаимоотношения и притежания, изкуство, красота и лукс – с това основно се свързва тя. В знака Овен – пряма, непринудена, демонстративна. Способна на силни и страсти чувства, на ярка, завладяваща емоционалност. Тези твърдения, обаче ще важат в пълната си сила едва към края на април..

И така, Венера става ретроградна на 4 март в 11.08ч. в 13-я градус знака Овен, като за кратко ще се върне и в знака Риби /в началото на април, стигайки до 27-я градус /.

Както споменах и в предишна публикация, Венера стои леко изолирано от останалите планети и не участва /а и не се очаква да участва/ активно в аспекти и конфигурации до края на ретроградната си фаза. Това отслабено влияние целенасочено наблюдавам от доста време. То внася известно объркване във финансовите и партньорски отношения, което от своя страна води до неадекватни решения и поведение.

Съвета, който мога да дам за тази ретроградна фаза е, да не се действа прибързано по въпроси касаещи лични взаимоотношения. Да не се стартира ново начинание, бизнес и изобщо дейност на която разчитате, че ще ви носи печалби. Да не се сключва граждански брак, включително и поставяне начало на нови любовно-интимни отношения – те може да започнат много романтично и обещаващо, но едва ли ще се стигне до по-сериозно развитие. Да не се влиза в съдружие, партньорство. Вложението в ценни книжа, предмети на изкуството, скъпи бижута, монети – също не е удачно. Не се подлагайте на иновативни разскрасителни процедури, имплантиране, изобщо новости в областта на козметиката и най-вече такива засягащи главата! Периодът е подходящ за „ревизия“ на съществуващо партньорство, връзка, поставяне на наболели въпроси. Някои хора, съдбата ще срещне със стари интимни партньори, ще върне към отминали отношения. Тъй като Венера управлява женската сексуалност, женското начало, добре е жените да помислят за една цялостна профилактика – на мисли, на чувства, на емоции, на тяло.! Още повече, тази ретроградна фаза се случва в знака Овен и през март, само по себе си това означава – обновяване, ново начало.

Венера ще стане директна на 15 април, но е добре от днес и поне до 19-20 април съобразяване с горните правила /който иска, разбира се 🙂 /. 

Авторска статия:

Плерома

Забележка: Статията съдържа обобщена информация. За индивидуално влияние на горните твърдения е нужно да се разгледа рождения хороскоп!
Запазени права. Може да споделите чрез активен линк или връзките по-долу.

Сподели ме:

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.