Март 2017


Месец с подчертана огнено-водна динамика. Ретроградна Венера в Овен. Меркурий ще смени два знака, Марс навлиза в Телец. Пролетно равноденствие на 20 март, Слънцето навлиза в знака Овен.

По – долу, хронологично, по-важните и динамични аспекти за месеца.

1.03. Месецът започва емоционално и динамично с преминаването на Луната в Овен и леко покачване на напрежението, особено в по-късните часове на деня, Луната отива към съвпад с Уран и Марс и активира допълнително опозицията с Юпитер във Везни, съответно квадрата с Плутон в Козирог. Повече нервно напрежение, както и импулсивни действия. Бъдете с повишено внимание.

2.03. Слънце в точен съвпад с Нептун – 11-я гр. Риби, към който в следващите дни се присъединява и Меркурий. Добър период за творчески и духовни занимания.

4.03. Венера става ретроградна в 11.08ч в 13-я гр. на знака Овен /повече за това, в тази статия/; Опозиция между Юпитер /Везни/ – Уран в Овен в 22-я гр.

5.03. Точен тригон между Марс в Овен и Сатурн в Стрелец в 27-я гр. – добро време за целенасочени действия.

7 – 8.03. Съвпада Слънце и Меркурий в Риби, в секстил с Плутон в Козирог.

10.03. Марс влиза в знака Телец в 2.34 ч.- действията няма да са така бързи и импулсивни. В знака Телец, почти всичко се случва чрез обмисляне и по-премерени ходове.

12.03. Пълнолунието в Дева в 16.54 ч на 22.13 гр., същевременно Меркурий в Риби е в точен квадрат със Сатурн в Стрелец- градусът е 27-я. На това пълнолуние, Луната е в близък съвпад със звездата Денелоба. Счита се, че тя има Уранова и Меркурианска природа. В мунданен план, често „отключва“ катастрофи. През настоящото Пълнолуние – с повишено внимание най-вече от преувеличаване – на думи и на дела. Нужда е хигиена в тази посока, в пряк и в преносен смисъл. Също задкулисни действия, словестни атаки – от нас и към нас!

13.03. Меркурий влиза в знака Овен в 23.07ч.

17.03. Слънце в Риби в точен квадрат със Сатурн в Стрелец – открито недоволство, проблеми с авторитети.

18.03. Меркурий в съвпад с ретроградната Венера в Овен – в 9-я градус – времето, е подходящо за търсене на решения по отминали теми, но по-скоро, всичко остава на ниво разговори. Луната ще подкрепя с тригон откъм знака Стрелец.

20.03. Пролетно равноденствие. Слънцето навлиза в знака Овен в 12.28ч. с хармоничната подкрепа на Луната, която точно тогава е в точен съвпад със Сатурн в Стрелец- 27-я гр.

25 – 29.03. Новолуние в Овен в 5.57ч. на 28.03, случва се на 7.37 градуса на знака, в близък съвпад с ретроградната Венера, която при това е в тригон с Лилит. В същото време, Меркурий е в близък съвпад с Уран и образуват тригон със Сатурн в Стрелец. Имаме и точна квадратура между ретрограден Юпитер /Везни/ и Плутон /Козирог/. Като цяло, обстановката е подчертано огнена. Напрежението може да дойде откъм напрежение в общуването /Меркурий, Уран/, връщане към отминали теми /най-вече касаещи въпроси имащи отношение към съдебни дела и спорове, партньорства, компромати /Юпитер/, внезапно ескалиране на напрежение / Плутон/. Има предпоставка, нови идеи, проблясъци в областта на иновациите, технологиите да споходят мнозина, но все пак, съм на мнение да се изчакат по-добри времена и да не се действа прибързано, именно заради ретроградната Венера. В тази ситуация, настоящите планове, могат да претърпят промени.

Плерома хороскопи

31.03. Месец март изпращаме с навлизането на Меркурий в знака Телец в 20.30ч.

С пожелание за ползотворен, топъл и истински пролетен месец март. Както му приляга!

Авторска статия

Плерома

Забележка: Статията съдържа обобщена информация. За индивидуално влияние на горните аспекти е нужно да се разгледа рождения хороскоп!
Запазени права. Може да споделите чрез активен линк или връзките по-долу.

Сподели ме:

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.