Марс в Рак – 4.06.2017


Нещата в глобалното семейство никак не вървят на добре, колкото и песимистично да звучи, но изминалия месец, вчерашният, днешният ден, дори последните часове, казват много за това… Тази вечер, планетата Марс навлезе в знака, Рак и ако всеки обърне внимание и насочи положителни мисли, градивни действия в изграждането и съхранението на собственото си семейство, ценности и корени, тогава ще тръгнат нещата и в глобалното такова!

С това „попълнение”, става силно активен кардиналния кръст. Такива ще бъдат и действията, но в делата ще се влага много повече, чувство, мекота, емоция. Предприемането на важни стъпки ще преминава през интуицията, през сърцето. Раздвижване по темите дом, семейство, съпричастност и грижа за другите. Марс тук е в падение и определено ще има нужда от повече стимули за да действа. Такива, няма да липсват. Повече възможности ще има за хора с подчертано кардинално присъствие в картите – Овен, Везни, Рак, Кози рог. Техните желания ще бъдат големи, но нещата няма да им се случват по лесен и безоблачен начин.

Повече романтика, топлота, поставяне основи на нови начинания, с по-фини и плавни подходи ще има за водните знаци – Риби, Скорпион.

Разбира се, всичко което се случва, се случва според заложеното по рождение..

Така, че пазете се, молете се ако щете, но преди всичко запазете човешко отношение към себеподобните, нека разумът бъде здрав!

Марс ще бъде в знака Рак до 20 юли.

С пожелание за приятна и уютна неделна вечер!

Авторска статия

Нели Станева – Плерома

 


Сподели:

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.