Тази нощ, Венера премина в Близнаци.
 
В този подвижен, въздушен знак, Венера общува с лекота, бързо взема решения. Емоционално променлива, търсеща нови предизвикателства, изключително гъвкава. Стреми се към интелектуални, обогатяващи контакти, харесва й да пътува, наслаждава се на всичко, което я разнообразява. 
В негативен план – повече лекомислие в отношенията, склонност към клюки, интриги и двойнственост. 
 
​Венера ще остане в знака Близнаци до 31 юли. Вече достатъчно бърза, досегът й с останалите планети ще е сравнително хармоничен. 
Въздушните и огнени знаци ще усетят това най-добре. 
Комуникацията в личните и интимни отношения ще се подобри, по-лесно ще се вземат решения по финансови и интелектуални въпроси. За това ще допринася и близкият й аспект /секстил/ с Меркурий, който на 6 юли влиза в огнения Лъв. Аспекта е точен на 7 юли и почти през целия месец двете планети ще бъдат на подкрепящо отстояние една от друга
Сравнително ползотворен е периода 17-21 юли, макар, да са възможни прекалено надценяване на възможностите, както и нереалистични очаквания, заблуди. В периода 29-31 не са изключени изненади, както и развръзки  /а и завръзки /с неочакван край. Но, това според рождената карта..
И понеже лятото е в разгара си – накъде без летните флиртове. Венера в Близнаци е доказана специалистка в тях! 🙂 
По-свеж и ползотворен юли ви пожелавам!
05.07.2017
Заглавно изображение: Илюстрация на Ан Ивон Гилбърт
Внимание: Запазени авторски права върху всички статии публикувани на сайта. Може да споделите чрез активен линк или връзките по-долу.