Новолуние в Дева-20.09Утре сутринта в 8.30 е Новолуние в 27-я градус на Дева. Ето, на това му се вика типично девешко новолуние, още повече и след навлизането на Венера в знака, няколко часа преди това. Идва ми да го нарека – баланс между реда и хаоса. От една страна, тази наситеност на лични планети в знака засилва стремежа към перфекционизъм и ред, от друга близкият съвпад на Марс с Меркурий ще подтиква към по – пряма комуникация, и на пръв поглед малко по-смели действия, нещо което принципно липсва на Девата, но.. има едно но – този иначе хубав съвпад и един от акцентите в новолунната карта е в опозиция с Нептун, а тази комбинация не е от най – приятните. В добавка на това и факта, че новолунието попада в 12 дом /с координати за София/. Нека се има едно наум и да се проверяват внимателно качеството и на документите, и на хората! – най-вече за неверни данни, измами. Да не се прекалява с алкохол. В здравословен план – възможни неразположения предизвикани от храна, течности. Неточности в диагнози и медицински изследвания, ако ви предстоят такива, отложете ги с няколко дни. В любовта – нереалистични очаквания, драматични моменти, изблици на ревност.

Енергията преди Новолуние е сведена до минимум, особено в този земен знак, който има най-голямо отношение към ежедневните навици. Така ще е и днес, докато си измине пътя Луната и достигне до точката на кулминация. През това време не си давайте много зор. Наблюдавайте случващото се около вас и оставете новите начинания за ден-два по-късно. Най-наситени събития може да очакват Девите.

Както писах по-горе, Венера също влиза в Дева. В знака на своето падение тя е сдържана и стеснителна. Търси най-вече рационалност по венерините теми – любов, взаимоотношения, финанси. Същевременно е  взискателна, критична, прекалено анализираща, недоверчива. В знака ще остане до 14 октомври и в периода има предпоставка да се проявяват къде повече, къде по-малко тези нейни качества

Нели Станева – Плерома


Авторска статия

Сподели:

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.