Мислите които се превръщат в реалност, мечтите които се сбъдват! Много съм разсъждавала по тези вечно актуални въпроси. Много от съкровените мечти и желания, които съм имала в този живот вече са реалност. Но аз не спирам да се питам, действително ли аз ги предизвиквам или са предначертани…? Преди време мислех, че може да ми се случи каквото си поискам, едва ли не с вълшебна пръчка. Впрочем, като бях малка, често си представях, че притежавам такава и си пожелавах какви ли не небивалици, включително и да ми бъдат написани домашните, ей така, без да си мръдна пръста… 😉 естествено това никога не се случваше..

Години след това, работейки с хората, виждам и разбирам как всичко в живота е заложено по рождение. И това което мислим и чувстваме, всъщност не е нищо друго, освен нашата интуиция за нещата които са предопределени да ни се случат. При някои тя е изключително развита, при други по-слаба, а от нас се иска единствено да изживеем всичко, тук на земята. И доброто и злото. И колкото и положителна да е нашата мисъл, то не е ли писано – няма да стане. Но пък винаги остават добрите пожелания, надеждата..

Ключът е в това да развиваш ежедневно интуицията си, да имаш съкровен досег със себе си и да приемаш мъдро случващото се.

НелиСт

04.11.2017г


 

Внимание: Запазени авторски права върху всички статии публикувани на сайта. Може да споделите чрез активен линк или връзките по-долу.