Марс в Скорпион – 9.12.17


Днес, малко преди обед, Марс навлиза в знака Скорпион. В тази силна позиция той ще остане до 26 януари. Властен, непреклонен, критичен и честолюбив. Ревнив и страстен, в този знак, Марс притежава силен магнетизъм, големи психически способности, желание за доминация, най-вече в сферата на чувствата. В кризисни ситуации, реакциите са бързи и смели. Тук, действията му са обективни, донякъде овладява импулса, както се казва, успява да „скочи” в подходящия момент. Има много добре развито чувство за съхранение както на физическите, така и на психическите сили. При напрегнати аспекти и по-ниско ниво, проявите могат да бъдат крайни, като например, безцеремонно поведение, авторитарност и властолюбие. Човек пилее силите и енергията си напразно и по-лошо, че я използва за да влиза в конфликтни ситуации, да се заяжда и да критикува безпричинно, да проявява насилие, да му липсва всякакво чувство за мярка и самообладание! Всъщност, това са някои от проявленията, които ще се изразяват външно у всички нас в близките два месеца.

Този транзит на Марс ще премине по-спокойно, дори ползотворно. Още в края на годината и особено периода след 6 януари, той се включва в едни благоприятни аспекти. Точният съвпад който ще направи с Юпитер в Скорпион, ще бъде в секстил с един друг съвпад между Слънце, Венера и Плутон в Козирог. Това носи една хармонична и по – оптимистична енергия, която ще даде отражение във финансов план, социален сектор, медицина, политика и най-вече възможност за реализация на определена кауза. Тогава, небето ще е чисто от ретроградности, така, че съобразено на първо място с рождените ви аспекти, би могло да бъде успешен период на лични реализации в различни области от живота. Възползвайте се от това!

Тенденциите са общи. Влиянието на планетите за всеки един човек е индивидуално и зависи от заложеното в рождения хороскоп!

Нели Станева – Плерома

 

Авторска статия. Може да споделите единствено чрез активен линк или връзките по-долу!


Сподели:

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.