Отива си поредната година..


Здравейте приятели,

отива си поредната година. За всеки един от нас тя беше различна и това е напълно нормално, защото ние се раждаме с различни съдби. Общото между всички нас е, че сме хора които стъпват на една и съща земя, дишат един и същ въздух! В края на всяка година всеки от нас крие в сърцето си надежда и си пожелава това от което има най-силна потребност. И понеже абсолютно щастие не съществува по – важното е да гледаме напред с любов и вяра, с отворени умове и сърца! И да бъдем по-добри хора!

Пожелавам ви хубава празнична вечер в която ще посрещнем Новата година с добри небесни аспекти! Акцента на вечерта е растящата Луна – многознаеща / в Близнаци/ и почти пълнолунна в секстил със стационарния Уран /Овен/ – това ще ни подтиква към повече спонтанност и искреност. Вечерта се очертава емоционална и вълнуваща, настроението приповдигнато, любопитството… огнено. Така, че внимание с фоерверките и количествата 😉

Има и още един хубав аспект – съвпада на Марс-Юпитер, който ще бъде особено действащ през първата седмица от Новата година, когато ще се включат Слънце и Венера /в секстил/ както и тригон между  Меркурий – Уран. Освен добрата комуникация, новите идеи, желание за знания, прозрения, периодът е подходящ за осъществяване на ваши най-искрени желания. Действията тогава ще са подплатени с повече вяра и оптимизъм.

Сега е много удачно и да поизхарчите събраното по празниците. Направете си едни хубави следновогодишни покупки – от техника, до по-едри придобивки! Тези, които не се втурнаха през глава да пазаруват предколедно /на ретрограден Меркурий/ сега могат само да спечелят! А този период определено ще е най-силен за земните и водни знаци!

Нека бъде светло, празнично и весело на сърцата!

С най-добри пожелания

Нели Станева – Плерома

 

304462-1b6a9-52491656-m549x500-u02964


Авторска статия. Посочените тенденции имат общ характер. 

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.