Тази сутрин отивам да си купя нещо от магазина. Продавачката, близка позната, вика ми „Абе тази нощ нещо не можах да спя изобщо, въртях се наляво, надясно, май има пълнолуние и сигурно е от него“.

Да днес е пълнолуние, но самото то е просто един допълнителен фактор от личния пъзел. Така, че понякога ще спите, друг път ще се въртите.. това е живота 🙂 

Пълнолунието /и същевременно лунно затъмнение/ днес в по-ранния следобед е по специално и за някои ще носи силен кармичен отенък, защото се случва в близост до възлите. Освен това акцента в него е планетата Венера, която е в близост до южния възел /2 градуса отстояние/. Ще бъде актуална темата за взаимоотношения, партньорства, притежания, финанси, ценности. Ще изникват въпроси от миналото и човек ще бъде принуден да се изправи пред тях, да им се противопостави. При всички случаи обаче нещо е узряло да се случи или пък просто да се приеме, защото на пълнолуние нещата узряват и се осъзнават, а на новолуние им се поставя началото.

Това пълнолуние може да бъде по-важно и да донесе промени на Водолеи, родени между 30 януари- 4 февруари, и на Лъвове, родени между 4 и 8 август. Освен това на хора които имат възврат на възлите, което винаги бележи преломни, съдбоносни моменти в живота. Разбира се ще засегне и други при които има предпоставка за по-важна събитийност, но това е изключително индивидуално. 

Пожелавам хубав, топъл и приятен ден!

Нели Станева – Плерома

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.