Пълнолунно


Тази сутрин отивам да си купя нещо от магазина. Продавачката, близка позната, вика ми „Абе тази нощ нещо не можах да спя изобщо, въртях се наляво, надясно, май има пълнолуние и сигурно е от него“.

Да днес е пълнолуние, но самото то е просто един допълнителен фактор от личния пъзел. Така, че понякога ще спите, друг път ще се въртите.. това е живота 🙂 

Пълнолунието /и същевременно лунно затъмнение/ днес в по-ранния следобед е по специално и за някои ще носи силен кармичен отенък, защото се случва в близост до възлите. Освен това акцента в него е планетата Венера, която е в близост до южния възел /2 градуса отстояние/. Ще бъде актуална темата за взаимоотношения, партньорства, притежания, финанси, ценности. Ще изникват въпроси от миналото и човек ще бъде принуден да се изправи пред тях, да им се противопостави. При всички случаи обаче нещо е узряло да се случи или пък просто да се приеме, защото на пълнолуние нещата узряват и се осъзнават, а на новолуние им се поставя началото.

Това пълнолуние може да бъде по-важно и да донесе промени на Водолеи, родени между 30 януари- 4 февруари, и на Лъвове, родени между 4 и 8 август. Освен това на хора които имат възврат на възлите, което винаги бележи преломни, съдбоносни моменти в живота. Разбира се ще засегне и други при които има предпоставка за по-важна събитийност, но това е изключително индивидуално. 

Пожелавам хубав, топъл и приятен ден!

Нели Станева – Плерома

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.