Какъв искам да стана?

Какъв искам да стана

Преди известно време ми се обади клиент с конкретен въпрос. Мога ли да изчисля кога е най-подходящото време за да стартира собствен бизнес, по специално – бутиков магазин в който да се продават цветя, сувенири и подаръци. 

Когато правя хороскоп с подобно искане винаги на първо място разглеждам рождената карта за да видя дали има синхрон между това което човек иска и това което му е заложено, още повече когато става въпрос за личен бизнес и това е свързано с инвестиция – материална и физическа. Защото много често се получава разминаване между желанията и възможностите. Спомням си времето на деветдесетте години, когато дойде така наречената демокрация и как всички се втурнаха да стават „бизнесмени“. Как в почти всяка къща и гаражче току изскачаше я магазинче, я барче.. Малко от тях оцеляха и в последствие се развиха, защото всяка работа си иска човека и обратно.

Към каквото и да се насочи човек е добре първо да разбере дали може да се справи, дали може да си изкарва хляба от тази дейност, да печели добре, изобщо дали това е „неговото“. И в тази насока астрологията се явява много полезна, защото чрез анализ на съответните сектори /домове/ в рождения хороскоп може точно и ясно да се отговори какви са ни заложбите – като работа, като начин на изкарване на доходи и т.н. В един друг аспект професионалната ориентация е много необходима и за подрастващите. Още докато е малко детето, родителят да знае накъде да го насочи. Например много хора наблягат на курсове по чужди езици или пък някакъв вид изкуство, с надежда „да му тръгне на детето“, но то така и така не потръгва по простата причина, че няма заложби за това. И така вместо да се поощряват дефицитите и да се набляга на тях, по – правилно е да се видят силните страни и там да се даде нужната подкрепа.

И сега да се върна към конкретни случай. Оказа се, че въпросният човек няма нужният потенциал за да работи това и този бизнес не би му донесъл желания резултат. Поговорихме, обсъдихме, той също стигна до заключението, че това не е за него. Нещо повече, беше по-наясно със себе си и какво наистина иска да прави от тук нататък /и вече го прави/. Просто в момента в неговата карта имаше силно присъствие на венерини аспекти, а самата негова Венера, по рождение не е добре поставена. Наред и с други фактори, това пречеше на обективната му преценка  за това какво искам и какво в действителност мога. Венера в случая има пряко отношение както към бизнеса, така и към самото му естество /цветя, подаръци, картини/.

Така, че преди да решите да се насочите към дадено начинание или да насочите децата си, помислете първо дали имате потенциал за това. Астрологията може да ви помогне да си дадете отговор на този въпрос.

Нели Станева

09.03.2018г.

За лични астрологични консултации Тук

Форма за контакт:

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.