Меркурий, ретрограден в Овен 23.03.2018


Понеже утре ще се събудим с ретрограден Меркурий, няколко думи за това. Ретроградната фаза на Вестоносеца през цялото време ще премине в Овен, а последният се знае е нетърпелив и невъздържан. Така, че важното за този период е на първо място да не се говори прибързано и необмислено /което е мисия почти невъзможна/, на второ място въздържайте се от импулсивни покупки, особено  техника, спортни стоки, автомобили и всичко свързано с тях. Като особено „опасна“ се откроява идната седмица и то към края. Тогава някои ще са в еуфория от предстоящите великденски празници, а пък на търговците ентусиазъм никак няма да им липсва, така, че „черните петъци“ които предстоят за много хора ще се окажат наистина черни…

Нови предложения за работа, за бизнес – по-внимателно с тях,  преразгледайте ги. Внимавайте когато сте на път, не шофирайте с високи скорости! Ако ви споходят интересни идеи, запишете си ги, нека отлежат. Някои от тях със сигурност могат да се окажат много добри и креативни. Реализирайте ги идния месец, след 16 април! 

Всъщност, ретроградните фази на Меркурий са нещо съвсем обичайно и колкото и банални да са тези напомняния поне по мои наблюдения хората имат нужда от тях и си ги искат. Особено лаиците. Няма как да ви стане всичко ясно, какво да правите, какво да не правите.. просто си живейте живота и си имайте едно на ум!

Спокойна вечер!

Плерома

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.