Съвпад между Лилит-Плутон – май 2018г


В допълнение към статията с кратката прогноза за месец май, искам да добавя няколко изречения за съвпада между Лилит и Плутон в Козирог. Тази фиктивна точка е вече в двадесетия градус и най-точен ще бъде аспекта на 18 май. Вече наблюдавам около себе си хора чиито хороскопи познавам добре и всички те споделят, че се чувстват неспокойни, имат страхове, а в единият от случаите се обостри маниакална депресия, като разбира се в хороскопите има и други предпоставки за това. В най-чист вид този аспект има подмолен и неуловим характер и е в тясна връзка с подсъзнанието.  Чувството, че нещо изкривено, тайно и надълбоко дълбае в теб трудно те напуска. Хората често стават несъзнателно манипулативни и когато аспекта отмине може дори да се чудят как са могли да реагират, да се държат по този начин. Светът може да ти изглежда по-враждебен отколкото е, подобно на дете което нощем се е изгубило в гората и всички дървета му се струват като заплашителни, огромни великани и което очаква всеки момент като от нищото да изскочи и го хване за ръката зла вещица… Аспекта може да подтикне към занимания с окултизъм, с магии, нещо което в посочения период не е желателно! При положителни аспекти и по-високо осъзнати хора, си мисля, че този съвпад би могъл да намери и своето положително проявление, но за сега нямам конкретен опит който да споделя.

Така, че в периода до Пълнолунието на 29 май, са особено уязвими кардиналните знаци с лични планети на 20-22гр и най-вече Козирозите, защото съвпадите винаги са най-силни. И понеже всичко това е в знаци имащи отношение към индивидуализма, партньорствата, семейството и властта в тези сфери би могло да има доста неприятни прояви, които освен на чисто психическо и подмолно ниво, може да намерят и своето външно проявление и то внезапно, по непредсказуем начин /действащата квадратура Марс – Уран/.

Внимание! Всички статии които пиша и публикувам на този сайт са написани преди всичко с образователна цел и в тях разглеждам най-общи тенденции свързани с основни качества и прояви на транзити, аспекти, планетни позиции. Понякога е възможно да се разпознаете в написаното, но не го съотнасяйте на 100% към себе си, защото всеки притежава своя лична съдба. 

Повече за индивидуалните консултации с мен  

Заглавна снимка: Janrye

Нели Станева

08.05.2021

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.