Мъдростта на звездите


В епохата на съзнателната душа, в която живеем сега, ние вече сме станали истински жители на Земята, сприятелили сме се с нея. В този процес човечеството е загубило съзнани­ето за своя истински Аз.

Какво да правя с живота си? На прав път ли съм? Не трябва ли да правя нещо съвсем различно от това, което правя сега? Коя е истинската цел в живота ми? Какъв живот трябва да водя? Къде да намеря онова, което трябва да правя? Такива въпроси чукат на вратата на нашата душа. Житейските борби са характерни за нашето време, защото през епохата на съз­нателната душа трябва да се роди истинският аз, а неговият дом се намира в света на звездите. След смъртта си човекът странства в духовния свят, мина­вайки през сферите на планетите и намира там своя истински аз, който да го води.

В книгата на издателство Кибеа „Мъдростта на звездите“, авторът Лео де ла Хусей който е астроном и астролог с дългогодишен опит, проследява по един увлекателен начин развитието на астрологията в историята на човечеството както и промените които настъпват в човешкото съзнание познавайки звездната мъдрост. Книгата е написана стегнато и изключително увлекателно за четиво което следва определена хронология. Докато я четях буквално се потапях в атмосферата на отминали епохи и векове. Мисля, че всеки един сериозно занимаващ се с астрология човек трябва да се запознае и да проследи пътя на астрологията във времето. Книгата няма практическа насоченост, но е безценна за търсещите хора, защото четейки я един любознателен, интуитивен човек може да почерпи освен знания и много лични прозрения. Препоръчвам я.

Цена: 16лв

Ако желаете да я поръчате мога да ви я изпратя чрез куриерска фирма Еконт или да си я купите на място в моята Книжарница Плерома в гр. София. За бърза поръчка и повече информация ми се обадете на телефон 0878197380. Доставката на книги е за сметка на получателя.

За контакт:

0878197380

Адрес на книжарница Плерома: гр. София, ж.к. Света Троица, бул. Сливница 65, Търговски център Глобус, магазин 12 – партер.

Нели – Плерома

11.05.2018

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.