В епохата на съзнателната душа, в която живеем сега, ние вече сме станали истински жители на Земята, сприятелили сме се с нея. В този процес човечеството е загубило съзнани­ето за своя истински Аз.

Какво да правя с живота си? На прав път ли съм? Не трябва ли да правя нещо съвсем различно от това, което правя сега? Коя е истинската цел в живота ми? Какъв живот трябва да водя? Къде да намеря онова, което трябва да правя? Такива въпроси чукат на вратата на нашата душа. Житейските борби са характерни за нашето време, защото през епохата на съз­нателната душа трябва да се роди истинският аз, а неговият дом се намира в света на звездите. След смъртта си човекът странства в духовния свят, мина­вайки през сферите на планетите и намира там своя истински аз, който да го води.

В книгата на издателство Кибеа „Мъдростта на звездите“, авторът Лео де ла Хусей който е астроном и астролог с дългогодишен опит, проследява по един увлекателен начин развитието на астрологията в историята на човечеството както и промените които настъпват в човешкото съзнание познавайки звездната мъдрост. Книгата е написана стегнато и изключително увлекателно за четиво което следва определена хронология. Докато я четях буквално се потапях в атмосферата на отминали епохи и векове. Мисля, че всеки един сериозно занимаващ се с астрология човек трябва да се запознае и да проследи пътя на астрологията във времето. Книгата няма практическа насоченост, но е безценна за търсещите хора, защото четейки я един любознателен, интуитивен човек може да почерпи освен знания и много лични прозрения. Препоръчвам я.

Нели Станева

11.05.2018

Внимание: За автори и издатели предлагам място за реклама и продажба тук, на този сайт и написване на уникално ревю към съответната книга. Повече за предлаганите от мен услуги, може да прочетете Тук: 

Форма за контакт:

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.