Лилит във Водолей


От утре /6.08/, Лилит преминава в знака Водолей. Там ще се срещне с Марс и двамата ще се окажат в предизвикателен аспект с Уран /господаря на Водолей/. За това писах в прогнозата за август. Дните напоследък не са особено леки и са напрегнати за доста хора. Особено тези които са лично засегнати от тези аспекти.

Природата на Лилит във Водолей е ексцентрична и неочаквана. Дава трудности във взаимоотношенията, дълбоко лични неща могат да станат достояние на обществото, трудности и в приятелски кръгове, в по-големи групи, организации. Порив към действия в които често липсва логика. Срещи от миналото.. В напрегнати аспекти и досег с лични планети задълбочава проблемите и има подмолна, неуловима природа. Не се съобразява с правилата и реда, бунтарка – анархична, своеволна и непокорна! Добрите аспекти на Лилит засилват интуицията, способност да предвиди, да улови скритото, да се предпази, да обърне нещата в своя полза, но винаги с „едно на ум“.

Лилит ще остане във Водолей до 3 май 2019г, после преминава в знака Риби.

Преди няколко дни в мрежата срещнах едно писание и с прочита на първите изречения в съзнанието ми изникна Лилит /донякъде това ме провокира да напиша и тези редове/. Споделям го в края на статията. То е абстрактно, абсурдно, на някой може да му прозвучи направо ужасно и то е така, но такова е и тълкуването на Лилит –  неуловимо, не леко, неподдаващо на контрол, особено когато се окаже един акцент в картата. Най-добре ще ме разберат „потърпевшите“.

&&&&&&&&&&&&&&&&

Не изпепелявай крилата на ангелите – виж первазите на дома си, черни са, изпепелени са. Стъклата надраскани. Не се пързаляй по душата ми. Ще вкамениш костите си. Не ме прегръщай със заспало сърце. Ще събудиш дявола. Не целувай неродените ми деца – ще пропълзят по стените заедно с паяците. Не лъжи мозъка ми, ще обезкървиш своя.

Не играй с децата на Краля.

Не ми говори за змиите, защото майка ми спи с кобрите. Не призовавай сиянието ми, ще преминат очите ти през пръстите. Ще загинеш в Рая от бяла смърт. А друг рай няма. Не реши косите ми, проклетисани са от черен вятър.

Това не е търпението ми. Това е дива магнолия.

Не търси златото ми- бясно е.

Не играй с децата на Краля.

Сърцата ни не могат да играят заедно, еднакво. Моето се разбива в стените на обратната страна на кожата ми. Кихам го, пея го, плача го, пиша го, изтича като потта на извратените ми страсти, а слугите ми го чистят от стените на вечните ми покои.

Не играй с децата на Краля.

Не проклетисвай своите прераждания. Не подпалвай кръвта си. От дланите ми стърчат богове. От очите ми изпълзява ефекта на побеснялата пеперуда. Това не са картини по стената ми – огледалата на Венера са. Това не е Рим, това са сънищата ми. Това не е океан, това е гневът ми. Това не е небе – това е любовта ми.

Не играй с децата на Краля.

Гневни са. Бесни са. Страшни са. Обичащи са. Прегръщащи са. Красиви са. Порочни са. Поглъщащи материя. Създаващи материя.

Не играй с децата на Краля.

Кръвожадни. Целуващи. Проклинащи. Благославящи. Безпощадни са във всичките си антипредели. Безпощадни са навсякъде.

Не играй с децата на Краля, ще се търкаля животът ти по бездънната пропаст на твоето незнание.

Радослав Гизгинджиев

&&&&&&&&&&&&&&&&

Забележка:  Тази статия е лична интерпретация базирана върху основни астрологични принципи на проява и влияние на небесните тела. Не ги съотнасяйте буквално към себе си! За индивидуално тълкуване е нужен задълбочен анализ на рождената карта!

Нели Станева

05.08.2018г

Снимка: KELLEPICS


Запазени права върху всички статии публикувани на сайта. Може да споделите чрез активен линк или връзките по-долу.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.