Добре дошла 2019, година на Юпитер


Годината която предстои да изживеем е подвластна на планетата Юпитер. Тя се явява по-специална, защото Юпитер е в собствения си знак – Стрелец, което допълнително усилва неговото влияние. Всички качества които са му присъщи като вяра, знание, благоденствие и късмет би трябвало да се проявяват в живота с повече лекота, но за да се случи това, трябва да присъства и един естествен стремеж във всеки един човек към тях. Да ги допусне в себе си, да ги усети, да ги развие. И макар, че всеки един от нас си има своя лична година която започва на всеки негов рожден ден и своя пътека по която да върви, то в полунощ, когато удари дванадесетия час всички ние гледаме в една обща посока и всички имаме сходни пожелания – да сме здрави, да сме по-богати, да сме по-успешни, по-добри! Една много силна енергия се образува в пространството. И това се дължи на това, че у всеки се пробуждат нови надежди, човек се чувства окрилен, щастлив, недосегаем /и то не само от изпитото вино/…  Това обикновено трае няколко дни и после всеки се връща към обичайното, към неговото си, към пътя си, но заряда който се получава в тази първа нощ на Новата година е единствен, силен и несравним с нищо.

През тази новогодишна нощ, планетата Марс, която отговаря за личната воля, смелостта, непоколебимият и борбен дух, след дълго почти двегодишно пътуване из зодиака, отново се завръща на своя трон в Овен /4.19ч./. Това ще подчертае още повече увереността в личните възможности и ще придаде допълнителен импулс. Първият месец който ни очаква през новата година ще бъде изключително динамичен.

На 6 януари, Богоявление ни очаква едно кардинално в пълният смисъл на думата Новолуние в Козирог, което ще е съпътствано от частично Слънчево затъмнение. Такова силно присъствие на планети, силни на местата в които се намират, според мен ще се яви като пусков механизъм за много важни промени които ще наблюдаваме в България и по света през тази година. В личен план най-силно ще усетят това родените под знака Козирог, както и такива със силен акцент в кардиналният кръст. Предстоят и още две важни дати 2 юли  – когато е пълно слънчево затъмнение в Рак и в края на годината /26 декември/ която ще изпратим отново със затъмнение в Козирог.

Пожелавам на всички вътрешна сила, вдъхновение, мир и любов!

Нека да ни е Честита Новата Година!

Нели Станева

01.01.2019г


Внимание: Запазени права върху всички статии публикувани на сайта. Може да споделите чрез активен линк или връзките по-долу.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.