Пролетно равноденствие, пълнолуние във Везни


Днес, три минути преди полунощ Слънцето навлиза в знака Овен, а само няколко часа след това в 3.42ч е точният час на Пълнолунието във Везни. Интересно ново начало, балансирани енергии, многооаспектен, подчертан 23-ти градус на знаците Стрелец, Козирог, Водолей, Телец / хора родени на дати около 14-15 в съответните знаци/.
Пълнолунието ще постави акцент върху партньорските взаимоотношения /Венера-Марс/, срещи от миналото, повик за освобождаване от стари дългове, отговорности, предразсъдъци /Сатурн, Плутон, Южен възел в Козирог/ – ревизия, узряване, изпълнение, откъсване и поглед напред към нови хоризонти. Хармоничният аспект на Марс към този стелиум е в подкрепа да се изпълни всичко това.
С Пълнолуние навлиза Слънцето в Овен и с Пълнолуние ще го напусне, а Новолунието което предстои на 5 април е точно по-средата, в 15-я градус.
И човек, ако си търси разни взаимовръзки със сигурност ще ги открие, защото такива винаги има, защото той, самият живот е низ от такива… 
По важно е да си вземем, от енергията на Овен, да бъдем по-смели, по-независими, да гори вътрешна вяра и огън в сърцата, който да разпалва желание за самият живот, за нови хоризонти и приключения.
Да посеем семенца които след време да дадат вкусни плодове.
Сега му е времето!
Пролет е!
20.03.2019г
Карта на Пълнолунието във Везни: