Пълнолуние във Везни – 19.04


Утре в ранния следобед /14.12ч/ е пълнолунието във Везни. Часове преди да напуснат знаците Овен – Везни, Светилата застават в точна опозиция в последният им 29-ти градус. В астрологията той се нарича критичен. Която и да е планета намираща се в последни градуси на всеки знак вече е изминала своя път, изморена в своя път й предстои да смени една енергия с друга. Това е нещо като предел. Затова и тези градуси са особено важни в индивидуалния хороскоп, ако върху тях попада планета или пък са аспектирани по някакъв начин. Акцента който поставя настоящото Пълнолуние е темата за партньорствата. Това е второто пълнолуние което се случва в този знак и за много хора ще е важно, нещо ще приключи, ще се изпълни, ще им донесе повече яснота.
Темата за партньорствата е важна за всеки един човек, защото искаме или не през целият си живот ние по някакъв начин сме свързани с другите хора – чрез брак, съжителство, работа, бизнес, игри и т.н..  Едни са родени да бъдат добри и верни партньори, на други не им се отдава чак толкова. Това кой какъв е в своите партньорства, в какви взаимовръзки ще влиза с другите – хармонични, трудни, лъжовни и т.н. е много добре отразено в рождената карта и чрез анализ на съответната област могат да се получат отговори на много въпроси които всеки вътрешно си задава.
В случая няма да правя обща прогноза за това Пълнолуние, а ще подаря отново на някой от вас един астрологичен анализ който е по темата Аз и другите. Анализа не включва синастрия с друг човек, а по-скоро въпроси които касаят личното ви присъствие и отношение към и в пратньорските връзки, начинът по-който се заявявате и отстоявате себе си в тях, с какви проблеми в общуването се сблъсквате най-често и т.н.
Условие за участие:
  • Участие може да заявите на личната ми страница във Фейсбук Плерома, под закаченият пост /идентичен със заглавието на статията/.
  • Необходимо е да имате конкретен въпрос /и/ който е по темата и да знаете точният си час на раждане в рамките до 10 минути разлика /за да бъде уточнен ще ви задам уточняващи въпроси/.
  • Не е нужно да споделяте лични данни и да задавате въпроси, може да напишете просто „участвам“.
  • В неделя /21.04/ вечерта в отделна публикация ще напиша името на един от участвалите. В случая няма критерии, за избора ще разчитам на интуицията си.
18.04.2019

2 Comments

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.