Сатурн, ретрограден в Козирог


От известно време Сатурн е стационарен. Това се случва в 20-я градус на знака в близък съвпад с Южен кармичен възел. Същинската ретроградна фаза започва на 30 април и ще продължи до 18 септември, но периодите на стационарност са най-наситени и събитийни /особено при стационарно – директната фаза/. Най – същественото в случая е, че през цялата ретроградна фаза Сатурн и Южен кармичен възел ще се движат в голяма близост. Този факт не може да бъде подминат просто така и за много хора това ще е период на изпитания, осъзнавания и връщане назад в буквалния смисъл. И аз съм убедена, че всеки човек дълбоко в себе си знае кои са областите в живота му които подлежат на ревизия. Сатурн „не пуска“ лесно, не и преди да си научиш урока. Дори и при едни добри аспекти пак има трудности, нищо не се случва по лесния начин при Сатурн – трябва да осъзнаеш защо така се е получило, да си вземеш поука, с една дума да научиш нещо от всичко това. А и понякога старото трябва да рухне до основи, често с цената на болка за да се съгради нещо ново!

Сатурн е в ретроградна фаза заедно с Юпитер и както бях писала преди време това може да позабави изпълнението на някои важни проекти. Не е подходящ периода за големи инвестиции, за градеж. Например имам познати които в края на март положиха основи на нов дом /строителство/ и тези дни започнаха да се появяват проблеми от различно естество, излязоха наяве някои грешки в инвестиционния проект и проблеми с дисциплината на работниците… Това разбира се са само примери и всеки си живее според неговата си съдба, но си има едни общи тенденции които малко или много оказват влияние.

Най – силно могат да почувстват това влияние хора които имат подчертани 19-20-ти  и 13-14-ти градуси най-вече на знака Козирог и срещуположния Рак. Като рождени Слънца това са датите 4-5 и 10-12 януари.

Пожелавам хубави дни за най-светлия празник, здраве и мъдрост!

25.04.2019

Свързана статия: Юпитер ретрограден в Стрелец

 

Забележка: В статиите които пиша разглеждам общи принципи които имат по-скоро образователен и познавателен характер и не следва да се приемат буквално. Това което се случва в живота на всеки човек е строго индивидуално и може да се прочете единствено в неговата лична рождена карта.

За лична консултация може да се свържете с мен на email: astropleroma@gmail.com

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.