Лилит в Риби


В знака Риби, неуловимата енергия на Лилит всъщност става още по-неуловима и нейният транзит, може да окаже своето влияние ако по време на пътя си попадне върху важни точки от личният хороскоп. Влиянието се усеща според разположението на транзита в рождената карта и аспектите които сключва. Не съм забелязала да носи силни положителни емоции или да отключва радостни събития да кажем при тригон и секстил, по-скоро дава интуиция, ярки сънища, внезапни прозрения които в последствие да бъдат използвани.  Опозициите и квадратурите могат да бъдат доста напрегнати и неприятни, а съвпадът си остава най-силният аспект. Орбиса е много малък – не повече от 1-1.5 гр.

Влиянието е много индивидуално и не бих искала да изпадам в крайни обобщения. Изследванията върху нея са ми интересни и съм стигнала до важни изводи които изключително ми помагат в работата при разглеждането на някои по-специфични случаи. Много характерно и отчетливо е влиянието на Лилит при прогностичните методи /дирекции, прогресии и др./, както и при разглеждане на партньорски карти.

Ако се концентрираме само върху Слънчевият знак, то Лилит ще премине през всяко едно Слънце от знака Риби. Това би могло да се усети като едно вътрешно и необяснимо напрежение, липса на контрол /още повече, че става въпрос за Риби!/ върху собствените емоции, някои подсъзнателни и напълно неоснователни страхове могат да се отключат, да настъпи объркване. Със сигурност емоционален период.  В края на септември /след 24/ и първите дни на октомври, влиянието на Лилит ще е още по подчертано от съвпада й с планетата Нептун. И това влияние могат да усетят най-вече родените между 7-9 март. Може да има и събитийност, но само, ако има включени и други важни аспекти. И отново подчертавам – много индивидуално и „не на всяка цена“! Като цяло през целият транзит е уязвима психиката.

Лилит ще транзитира в знака Риби от 03.05 до 27.01.2020г

Ако искате да разберете какво е разположението на Вашата рождена Лилит по знак и дом, изпратете ми своите рождени данни чрез формата за контакт или като коментар под публикацията.

Внимание! Всички статии които пиша и публикувам на този сайт са написани преди всичко с образователна цел и в тях разглеждам най-общи тенденции свързани с основни качества и прояви на транзити, аспекти, планетни позиции. Понякога е възможно да се разпознаете в написаното, но не го съотнасяйте на 100% към себе си, защото всеки притежава своя лична съдба. 

Повече за индивидуалните консултации с мен  

Свързани статии:

Лилит, толкова ли е черна?

Селена и Лилит

Имате въпроси? Пишете ми:

04.05.2019

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.