Пълнолуние в Козирог 17/07/19


💫
Дни изпълнени с повече напрежение и много емоции. Не винаги положителни, но жегващи дълбоко отвътре.
Темата, една от вечните – родителството, майчинство, ерархия, авторитети и контрол. Женският принцип /Рак, срещу неумолимото мъжко противопоставяне/Козирог. 
Майката природа и тя никак не се шегува тези дни. А разрушеното трябва да бъде наново съградено.
Период, в който ще изплуват спомени, период на вътрешни сблъсъци. 
Да си вземеш от опита на старото и ново да съградиш. 
Да се изправиш пред отговорности свързани с дом, имоти, родители, стари хора. 
Грижата към възрастните родители се превръща в истинско, често непосилно бреме когато не са били изградени топли, искрени и подкрепящи отношения в миналото, още от люлката!

НС💫
15/7/19

 

2 Comments

 1. Здравейте и на затъмнение 🙂 Чела съм,че Слънчевите затъмнения действат като активация за ново начало, а Лунните като кулминационен момент, предхождащ завършек.Незнам дали си въобразявам, но при мен е точно обратното – на Слънчево затъмнение поставям точка, а при Лунно кулминационният момент бележи възраждащо начало ( и в двата случая в дните около астрологичното събитие ).Възможно ли е?Събитийността може ли да бъде и след затъмненията?И зазължително ли е затъмнение със Северен лунен възел да носи нещо ново и хубаво в сферата,указана от дома, а с Южен лунен възел кофти преживявания?Специално за изминалите две,аналог на тези от 2009,при мен засягат 5-11 дом.Но с Плутон и Сатурн в 5ти дом,какво означава?Безкрайно Благодарна

  Харесвам

  1. Да, в общи линии това което сте чела е така, но няма абсолютни правила, това е живот и всичко е възможно. Освен това „възраждащо начало“ съвсем не е ново начало 🙂 Събитийността може да бъде и преди и след затъмнение, като това зависи и от други показатели в картата, но самото осъзнаване винаг идва след това. Да, северния възел подтиква, показва новото, по южния са изпитанията и сблъсък със старото. Ако няма планети около възлите нещата преминават значително по-леко, но в случая имаме такива. Но, подчертавам много е индивидуално всичко и така без карта не може да се „гадае“. Астрологията е просто един помощен инструмент в живота и не бива чак толкова да се вманиачавате и постоянно да търсите /освен, ако това не ви е работата 🙂 /.

   Оста 5 – 11 дом засяга темата за личната изява, децата, взимоотношенията с приятелите, желанията. Когато имаме на тези куспиди знаците Рак-Козирог това е един вид да имаш повече трудности при отглеждане на деца, повече отговорности свързани с тях, по-трудно да се отпускаш и забавляваш /това сега ще бъде още по подчертано от южен възел, Сатурн, Плутон/ – замисли се над тези неща, осъзнай ги, подобри ги. Рак в 11 дом – добри, грижовни приятели, при трудни аспекти, грижи свързани с тях, трудно осъществими желания. Също така, понякога приятелите стават твое семейство…

   Това накратко и набързо,

   Поздрави
   НелиС

   Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.