Консултациите с мен имат по – практическа насоченост. Изготвям предимно тематични хороскопи, което означава анализ на важна и актуална тема която в момента ви вълнува или пък ситуация пред която сте изправени и се затруднявате при вземане на решение свързано с нея, търсите изход или искате да започнете нещо ново. Сценариите са много. Такъв вид консултация може да ви помогне да затвърдите вашите убеждения, да ви даде увереност, да предположи възможното развитие. Например, това могат да бъдат теми и въпроси свързани с вашата работа, финансово състояние, деца, здраве, пътуване, преместване, любовни и семейни отношения, избор на подходящо време за започване на дадено начинание, отговор на хорарен /което означава съвсем конкретен, буквално с „да“ и „не“/ въпрос и др.

Следващите по важност в моята практика са партньорските хороскопи /синастрия/. Много хора се чувстват несигурни във своите връзки и взаимоотношения /за съжаление все още никой не ме е потърсил за да ми разкаже или да иска потвърждение за своята щастлива и безпроблемна връзка/. Това могат да бъдат различни отношения – между приятели, любовници, съпрузи, деца – родители, партньори в работата, шеф – подчинен. Във връзка с последното, с времето, все по актуално ще става при подбор на служители, собственикът да се допитва до астрологията във връзка с наемането на подходящ персонал. Истината е, че за да ти върви в даден бизнес, на първо място ти трябват подходящите хора, казано простичко „такива, които да ти свършат работа“, както и да си взаимодействаш доколкото е възможно добре с тях. За изготвянето на такъв вид анализи, са ми необходими рождените данни на лицата които касае.

Следващите хороскопи които извършвам, това са така наречени „детски хороскопи“. Тъй като до определена възраст, детето е пряко зависимо от своите родители и това касае както неговото физическо, така и психическо израстване. Този вид хороскоп ще ви даде основна информация относно заложбите и талантите на вашето дете. Ще ви помогне да разберете защо в ежедневието то се държи по един или друг начин, спокойно и организирано или палаво, проблемно, хиперактивно. Какви подходи, съобразени с личните му нужди ще са най-удачни от ваша страна за да подпомогнете неговото ежедневие, да стимулирате неговите заложби, да му помогнете да развива своите таланти и др. Хороскопът ще ви даде информация относно начинът по който учи и най-добре усвоява информация вашето дете, в кои професии или области би могло да се развива и да постигне успехи в бъдеще. Хороскопът включва информация за общото здравословно състояние, профилактика и хигиена в ежедневието.

За изготвянето на прецизен хороскоп е необходимо да се знае точният час на раждане. Много хора, особено от по-възрастното поколение по обясними причини не знаят своя. В астрологията има специален метод, чрез който на база минали важни събития от човешкият живот, часът на раждане би могъл да бъде установен и този метод се нарича – ректификация. Лично аз се наемам да извърша такава, ако колебанието е в рамките до един астрономически час.

!Колебание в часът на раждане в рамките на 10 – 15 минути не се заплаща като допълнителна услуга, т.е. ректификацията си влиза в цената на поръчания анализ.

Цени: Цената на моите консултации зависи от обема на работа и е в диапазона 100 – 150лв. За клиенти, чиито хороскопи вече съм разглеждала и се свързват с мен за последващи консултации които включват разглеждане на конкретна тема, цената е 50лв

Астрологичното консултиране е специфична работа и всяка една консултация е много лична. Енергията която протича между мен и човека отсреща е специална. Тя винаги е двустранна и трябва да бъде спокойна, взаимно обменяща се, само така и за двете страни ползата и удовлетворението ще са добри. Точно затова, консултирането за мен не е работа „на всяка цена“ и си запазвам правото да откажа да извърша консултация, ако усетя, негативна енергия, неправилно разбиране, нереалистични очаквания. Преди да приема да извърша консултация, предварителният разговор е задължителен.

Нели Станева

дипломиран и практикуващ астролог

за контакт: 0878197380

За допълнителни въпроси може да ми пишете на имейл: astropleroma@gmail.com

или чрез тази формата за контакт:

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.