Астрологичното консултиране е специфична работа която протича на енергийно ниво, затова подходът ми към всеки човек е индивидуален и предварителният разговор е от съществено значение. Чрез него уточняваме естеството на анализа и начинът на провеждане на консултацията, която може да се осъществи чрез лична среща, разговор по телефон, както и анализ в писмен вид.

Това са хороскопите които изготвям 

Тематични хороскопи. Анализ на важна и актуална тема която в момента ви вълнува или ситуация пред която сте изправени, колебаете се при вземането на решение, търсите изход. Такъв вид консултация може да ви помогне да затвърдите вашите убеждения, да предположи възможното развитие. Това могат да бъдат теми и въпроси свързани с вашата работа, финансово състояние, деца, пътуване, преместване, любовни и семейни отношения, избор на подходящо време за започване на дадено начинание и др.

Цена: 100лв 

◊◊◊

Партньорски хороскопи /синастрия/. Много хора се чувстват несигурни във своите връзки и взаимоотношения /за съжаление все още никой не ме е потърсил за да ми разкаже или да иска потвърждение за своята щастлива и безпроблемна връзка/. Това могат да бъдат различни отношения – между приятели, любовници, съпрузи, деца – родители, шеф – подчинен, бизнес съдружници и др.. За този анализ също са необходими максимално точни рождени данни. Всяка една карта анализирам поотделно, след което разглеждам какъв е потенциала на връзката, как си взаимодействате с партньора, къде са „пробойните“, силни и слаби страни, зависимости, карма. Как би се развила връзката ви във времето, има ли бъдеще, съвети и препоръки според заложеното по рождение.

Цена: 200лв

◊◊◊

Анализ на рожден хороскоп. Цялостен анализ в който разглеждам подробно всички житейски области. Потенциал, съдба, качествата които трябва да развивате за да бъде животът ви по-балансиран, изпълнен със смисъл. Как си взаимодействате с вашите партньори, родители, братя, сестри, деца. Емоционален и любовен живот, дом и семейство, творчески потенциал, работа и кариера, финансово състояние и др. Този хороскоп изготвям изцяло в писмен вид.

Цена: 150лв

◊◊◊

Ректификация. За да бъде изготвен прецизно един хороскоп е необходимо човек да знае точният си час на раждане. Често той е неизвестен /особено за по-старото поколение/, затова се налага да бъде открит чрез специален астрологичен метод. 

Цена 80лв

◊◊◊

Времетраене на консултациите – един астрономически час.

Заплащането на услугите се извършва при тяхното заявяване.

Банка: ЦКБ

Сметка: BG73CECB979010I8502200

Плерома Студио ЕООД

◊◊◊

Нели Станева

дипломиран, практикуващ астролог

за контакт: 0878197380

За  да заявите консултация ми пишете на имейл: astropleroma@gmail.com

или чрез формата за контакт:

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.