Цикъл Марс-Венера 24/8/19


На 24 август се заражда нов цикъл между Марс и Венера.
Точният съвпад на двете лични планети които се свързват с женското и мъжко начало се случва в четвъртия градус на знака Дева.
Веднъж на около две години се срещат Марс и Венера на небето и техният съвпад задава нова програма която има връзка с техните основни принципи. А това са взаимоотношения, финанси, любов, брачни дела, предприемачество.
В знака Дева, Венера е в своето падение, докато Марс е в по-добра позиция. Цикълът ще се прояви в живота с повече практичност, трудолюбие, грижа за личното здраве, както и грижата един към друг, пестеливост. Хората ще бъдат по – критични, но и отговорни в своята работа, наред с това ще поставят и изисквания свързани с техният труд. От друга страна издребняването, мнителността са част от характера на девата, което понякога може да „отрови“ добрите намерения. Интересното при настоящият съвпад, е, че той попада в лъчите на Слънцето и на практика остава „невидим“, което в известна степен може да отслаби неговото влияние, хармоничният аспект с Уран може да поразбуди принципите на Девата и в някои случаи да се стигне до по нестандартни решения.
Индивидуалното влияние може да бъде „прочетено“ само в личният хороскоп, но по общи правила, ако съвпада попада в близост до важна точка или планета от хороскопа, това ще активира теми които са лични и важни за родения. Освен това от съществено значение е и в кой точно рожден дом попада съединението. Ако сте роден на 25-26.08 то този цикъл ще попадне върху вашето Слънце което предполага интересна и динамична година свързана с вашите лични финанси и отношения с партньори, съдружници, любовници, а в знака на Девата неминуемо ще има стремеж към съвършенство, изпълнение на започнатото, методична работа, грижа. Отново земните знаци ще усетят това най-отчетливо и то надявам се в положителен смисъл.
И за прецизност /защото все пак става дума за Девата :)/
Точният съвпад се случва в 20,04ч. на 4.7гр. Дева.
Предишният цикъл на Марс и Венера отново е бил в Дева, на 5.10.2017г в 19 -я гр.
Следващият цикъл на двете планети ще бъде на 13.07.2021г.  в 19-я  гр. на знака Лъв.
Заглавно изображение: „Ерос и Амора“- Владимир Суворов
22/8/19
За контакт:

2 Comments

 1. Този знаков съвпад/стелиум попада точно на моя асцедент, 4гр Дева.Ще бъде в секстил (неточен с орбис 3гр) с натален Меркурий ретрограден в Скорпион,трети дом, където е и Слънце, и Уран, натални.Хубав цикъл ли започва 🙂 Предишният такъв беше в квадратура с натален Марс в четвърти дом и честно казано хубавите спомени са малко.Как да използвам този заряд ползотворно?За какво ще бъде полезен?

  Харесвам

  1. Всеки цикъл носи своя заряд, своята енергия. Марс-Венера е равно на любов, връзки, взаимоотношения, финанси, написала съм го в статията.
   Как ще се възползвате, какво ще ви донесе е много индивидуално. Това, че попада точно на асцендента е силен момент и в следващите две години, темите по Марс-Венера ще ви вълнуват и ще оказват влияние в живота ви, но как точно ще се прояви това, в какво ще се изрази не мога да кажа. Всяко нещо е брънка от една верига.
   Хубава вечер и късмет!
   Мислете си хубави неща 🙂

   Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.