Анализирайте хороскопа си сами, Иван Станчев


Хороскопът е една уникална карта, която описва много пълно цялата съвкупност от специфики, с които се раждаме. Той показва всички потенциали и дори дава представа как те могат да се изявят и наложат в средата. В хороскопа личат пречките и трудностите, които трябва да бъдат преодоляни, за да се реализират определени цели. Главният въпрос според мен се крие в това, как да се постигне хармония и спокойствие за всеки отделен човек в зависимост от неговите индивидуални данни.

Хороскопът показва специфични връзки, характерни само за отделния индивид. Някои от тях се проявяват и при други хора, но няма как да не е така, защото живеем в общество и освен това всички сме от един и същи вид, независимо от различията помежду ни. Цялата съвкупност от връзки обаче е единствена и несравнима

Иван Станчев

Иван Станчев е известен български астролог (р.19.09.1968 – п. 29.09.2007). Приживе е написал и издал две книги- „Астрологията“ и тази която ви представям в това ревю „Анализирайте хороскопа си сами“ – многократно преиздавана.

Книгата няма претенции да обхване всички раздели на тази необятна наука, но при всички случаи ще помогне на любознателния и любопитен читател да се запознае с основните принципи на които стъпва астрологията. С помощта на това заглавие ще успеете сами да си направите астрологичен профил, който ще ви помогне да погледнете по-надълбоко в себе си. 

Първото издание на книгата е включвало диск с астрологична програма, но предвид развитието на новите технологии, сега може за секунди софтуер да изчисли вашата рождена карта. Има десетки програми в интернет.

Книгата е написана в няколко раздела които стъпка по стъпка ще ви запознаят със зодиакалните знаци и тяхната природа, планетите и съответно тяхното разположение във всичките дванадесет знака, домовете в астрологията и възможните мажорни аспекти които планетите сключват помежду си.

Книгата е насочена към любители на астрологията, но много често, именно книги от този тип запалват у много хора любовта към астрологията и желанието им да учат още и още.

Страници: 253

Издадена 2008г.

Състояние: Нова

Цена: 12.00лв.

Изчерпана

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.