Книга за числата – Кейро


„Ако човек трябва да направи специално проучване по някакъв въпрос, съвсем естествено е – след дългогодишен опит, развиване и проучвания – той в крайна сметка да разкрие, поне до известна степен, така наречените тайнства на темата, над която се е концентрирал толкова внимателно.

Изкуството разкрива на своя изследовател тайните си за цвета, формата, подредбата, разположението и още хиляда и една тънкости, които се изплъзват на обикновения наблюдател. Всеки лист разказва собствената си история на ученика по биология, всяко дърво – своята възраст, всяко цвете – собственото си родословие.

За изучаващия науката това, което е магия за непосветения, става естествено явление с общи закони, управлявани от принципи или изчисления, които всички пожелали могат да научат и да разберат….“

Много хора за запленени от магията която се крие в числата и настоящото заглавие ще ви помогне да надникнете в разкриването на тяхната тайна. В книгата нумерология и астрология вървят ръка за ръка. С помощта на много примери от практиката, стъпка по стъпка, авторът постепенно въвежда в окултното значение на числата, тяхното влияние и връзка с човешкия живот. Книгата е ръководство как да се определят щастливите важни числа, числовата стойност на името и благоприятните моменти за важни сделки и решения, включително и за успешни залози. Всичко това, авторът обяснява изчерпателно и ясно, така, че всеки средностатистически човек би могъл лесно да усвои неговите  методи.

⚜️

За автора: Уилям Джон Уорнър (Кейро) се ражда в малкото село Ратдаун, близо до Дъблин, Ирландия, на 1 ноември 1866 година. Своите знания придобива в Индия. През живота си упражнява доста професии: преподавател, редактор във вестници, военен кореспондент, но постоянният му и истински интерес е да прилага наученото в Индия и да продължава окултните си изследвания като астролог, нумеролог и хиромант. Отваря „Магически салон“ в Лондон, където към него се обръщат за помощ високопоставени личности и короновани особи.

Кейро става най-големият и най-успешният пророк на своето време с повече от петдесет години непрекъсната окултна изследователска работа. Той се уповава на идеята, че за всички хора – мъже или жени, крале или селяни, е безценно предимство да познават своите недостатъци и слабости, да осъзнават къде са силите им и кои пътеки прокарват пътя към истинското им осъществяване. Искрено желае да разпространи това учение, което самият той така старателно е придобил.

Години наред Кейро обикаля градовете по света, като преподава, изнася лекции, насърчава. Аудиторията му е огромна и където и да отиде, той е приветстван ентусиазирано. След като практикува в Лондон и пътешества по целия свят, Кейро се премества в Америка. Прекарва последните си години в Холивуд, като консултира до двадесет клиента на ден. Умира на 8 октомври 1936 г., на 70 годишна възраст, покосен от сърдечен удар. Вдовицата му, графиня Лена Хамон, разказва, че той е предсказал точния час на собствената си смърт през предишния ден.

  ⚜️

Надникнете в съдържанието на книгата:

Планетните числа на месеците

Числата от 1 до 9

Окултният символизъм на „съставните“ числа с примери

Пълно описание на „съставните“ или „духовните“ числа

Още информация как да използваме „единичното“ и „съставното“ число

Защо рожденото число е най-важно

Някои пояснения с имена и числа

Примери как числата постоянно се появяват в живота

Неоснователният ужас от числото 13

Периодичност на числата

Как да намерите „щастливия“ си ден

Повече информация за цветовете и числата

Стойността на съсредоточаването върху едно число

Комбинациите между хората единици и четворки и съвет към родените под числата 4 и 8

Допълнителна информация за хората четворки и осмици

Сродството на цветовете и числата, и как са свързани музиката и числата

Числа и болести. Планетно значение  на билколечението

Как да разберем в кое селище, град или място е благоприятно да живеем

Конни надбягвания и числа

Примери с имената на някои президенти на САЩ

Библията и числата

  ⚜️

Освен всичко останало, книгата е и едно любопитно четиво и би могла да се използва като практическо ръководство в ежедневието.

Цена: 13лв

Ако желаете да я поръчате мога да ви я изпратя чрез куриерска фирма Еконт или да си я купите на място в моята Книжарница Плерома в гр. София. За бърза поръчка и повече информация ми се обадете на телефон 0878197380. Доставката на книги е за сметка на получателя.

За контакт:

0878197380

Адрес на книжарница Плерома: гр. София, ж.к. Света Троица, бул. Сливница 65, Търговски център Глобус, магазин 12 – партер.

Нели – Плерома

24.09.2019

Форма за контакт:

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.